Raffles Beijing in Beijing

Raffles Beijing in Beijing

Een langdurig symbool van Bejing, Raffles is precies wat de extraordinaire stad Bejing is: verfijnd, prachtig en verleidelijk. Vroeg gebouwd in de 19e eeuw, Raffles met zijn iconische Fransoriëntale gekoloniseerde façade is ongeveer een eeuw lang de keuze geweest van adel, diplomaten, filmsterren en reizigers met een gevoel voor stijl en luxe. Perfect gevestigd in het midden van Chang An Avenue in het Wangfujing district, dit iconische hotel zit in het hart van de zakelijke en commerciële omgevingen.
Type Hotel
​Zoals bij alle Raffles hotels zijn deze kamers en suites symbolisch en uniek. Ingericht volgens klassieke Fransoriëntale architectuur en de charme van de oude wereld. Alle kamers zijn verschillend. Met 171 prachtig ingerichte kamers en suites hebben alle gasten precies wat ze zoeken. Internet via kabel of WiFi, koffie- en theezet faciliteiten, airconditioning en een grote LCD tv maakt dit hotel een luxe vertrek.
Met 3 restaurants is er altijd een plek waar u heerlijk kunt ontbijten, lunchen en dineren. Een relaxende en charmerende restaurant bekent voor zijn authentieke wereldwijde gerechten. Van Dim-Sum naar Italiaanse pizza. Een Frans restaurant in de stijl van de jaren 20, met een Bösandorfer piano en een originele dansvloer uit 1920 en prachtige kristallen kandelaren. Zo ziet u, u dineert altijd in stijl bij Raffles Bejing.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?