Puri Saron Hotel in Seminyak

Puri Saron Hotel in Seminyak

  • Bali
Het Puri Saron hotel ligt direct aan het prachtige Seminyak Beach, één van de mooiste en rustigste stranden van Kuta waar u een adembenemend uitzicht op de zonsondergang heeft. Het hotel is omgeven door een prachtige tuin waar u geheel tot rust kunt komen. In de omgeving zijn heerlijke eet- of drink gelegenheden te vinden waar u kunt genieten van een lunch, diner of een gezellig drankje kan nuttigen. De luchthaven en de hoofdstad Denpasar liggen op slechts dertig minuten afstand. Het hotel biedt een comfortabel verblijf en is voorzien van vriendelijk personeel die u goede service biedt. Puri Saron is een goede keuze voor een geslaagde vakantie.
Type Hotel
​De kamers zijn voorzien van een design dat een mengeling heeft van de traditionele Balinese atmosfeer en moderne faciliteiten. De kamers beschikken over airconditioning, telefoon, kleuren-tv, radio en koelkast. De begane grond kamers hebben een eigen terrasje waar u heerlijk voor de kamer kunt zitten en de boven kamers zijn voorzien van een balkon.
Terwijl u lekker aan het genieten bent in het zwembad heeft u een rechtstreeks uitzicht op het strand en de zee. Het hotel is omgeven door een prachtige tropische tuin waar gasten lekker door heen kunnen lopen of lekker van kunnen genieten op hun balkon. Verder beschikt het hotel over een geweldig restaurant met uitzicht op het strand. Hier serveren ze heerlijke gerechten van de uitgebreide menukaart.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?