Puri Saron Baruna Beach Cottages in Lovina

Puri Saron Baruna Beach Cottages in Lovina

  • Bali
Gelegen aan het strand en geen ander hotel in het zicht. Het hotel heeft een prima locatie die door één ieder met gemak te bereiken is. Daarnaast is het hotel van alle gemakken voorzien om uw een prettige vakantie te bezorgen.
Type Hotel
​Het hotel beschikt over twee kamertypes, waaronder de Superior kamer en de Sea View Deluxe kamer. De Superior kamer is een comfortabele kamer met uitzicht op de tuin of de zee. De accommodatie is voorzien van een kingsize bed, minibar, airconditioning, telefoon, satelliet tv, warm en koud water en een badkamer voorzien van bad of douche. De Seaview Deluxe kamer beschikt over dezelfde faciliteiten maar is voorzien van een twin-bed in Lombok stijl.
Het hotel beschikt over verschillende faciliteiten die de vakantie van haar gasten nog aangenamer maken. Het hotel is voorzien van een zwembad, een restaurant en een bar. Daarnaast biedt het hotel verschillende aangename recreatiemogelijkheden aan. Zo is het mogelijk om mee te gaan met een dolfijnencruise of is er de mogelijkheid om te snorkelen. Ook kunt u in het hotel genieten van een echte traditionele massage.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?