Puri Santrian Hotel in Sanur

Puri Santrian Hotel in Sanur

Het 4-sterren Hotel is gelegen aan de rustige kant van Sanur direct gelegen aan het strand. Dit complex wordt omringd door een weelderige tuin. Puri Santrian ligt op loopafstand van diverse winkels en restaurants waar u heerlijk kunt lunchen of dineren en op slechts 20 minuten van het vliegveld.
Type Hotel
De Garden Wing Rooms bevinden zich in laagbouwvleugels van twee verdiepingen en zijn voorzien van AC, televisie en een badkamer met ligbad, wastafel en toilet. De kamers hebben een balkon/terras met zitje, kaptafel, minibar, telefoon en een zithoek. De Beach Wing Rooms hebben dezelfde inrichting maar liggen dichter bij het strand en zwembad in de tropische tuin. De Santrian Club Rooms zijn rondom een privé zwembad gebouwd. Deze ruime kamers zijn met hardhout ingericht in verschillende gebouwen van twee verdiepingen. Daardoor hebben ze of een zeer ruim balkon of een mooi terras, beide met zitje. Verder beschikken deze kamers over een kluisje, televisie met satellietontvangst, waterkoker, een badkamer met douche en apart ligbad en een haardroger. Indien u in de Santrian Club Rooms verblijft ontvangt u elke dag een schaal met vers fruit en dagelijks wordt er in de middag thee geserveerd.
Het Hotel beschikt over 3 mooie zwembaden (met kinderbad), waarvan 1 speciaal voor de gasten van de Santrian Club, deze heeft ook een jacuzzi. In de Beach Club kunt u ontspannen, genieten van een drankje of een heerlijke maaltijd. De coffeeshop is 24 uur per dag geopend. Naast gebruikelijke voorzieningen als een excursiebalie, kluisjes en een laundry-service zijn er ook verschillende mogelijkheden tot lichaamsbeweging, zoals snooker, tafeltennis, tennis en diverse watersporten. In het Spacomplex kunt u heerlijk van de vele massages en therapieën genieten.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?