Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 mei 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 mei 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip (dit mag meerdere keren). U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Onze flexibele voorwaarden houden onder andere in dat wij geen wijzigingskosten rekenen bij een oranje reisadvies. Wel kan het voorkomen dat de kosten voor uw reis iets wijzigen op de nieuwe datum. Wilt u onverhoopt toch van uw reis afzien dan uw (aan)betaling binnen 14 dagen retourneren.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 mei 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Puri Santrian Hotel in Sanur

Puri Santrian Hotel in Sanur

Het 4-sterren Hotel is gelegen aan de rustige kant van Sanur direct gelegen aan het strand. Dit complex wordt omringd door een weelderige tuin. Puri Santrian ligt op loopafstand van diverse winkels en restaurants waar u heerlijk kunt lunchen of dineren en op slechts 20 minuten van het vliegveld.
Type Hotel
De Garden Wing Rooms bevinden zich in laagbouwvleugels van twee verdiepingen en zijn voorzien van AC, televisie en een badkamer met ligbad, wastafel en toilet. De kamers hebben een balkon/terras met zitje, kaptafel, minibar, telefoon en een zithoek. De Beach Wing Rooms hebben dezelfde inrichting maar liggen dichter bij het strand en zwembad in de tropische tuin. De Santrian Club Rooms zijn rondom een privé zwembad gebouwd. Deze ruime kamers zijn met hardhout ingericht in verschillende gebouwen van twee verdiepingen. Daardoor hebben ze of een zeer ruim balkon of een mooi terras, beide met zitje. Verder beschikken deze kamers over een kluisje, televisie met satellietontvangst, waterkoker, een badkamer met douche en apart ligbad en een haardroger. Indien u in de Santrian Club Rooms verblijft ontvangt u elke dag een schaal met vers fruit en dagelijks wordt er in de middag thee geserveerd.
Het Hotel beschikt over 3 mooie zwembaden (met kinderbad), waarvan 1 speciaal voor de gasten van de Santrian Club, deze heeft ook een jacuzzi. In de Beach Club kunt u ontspannen, genieten van een drankje of een heerlijke maaltijd. De coffeeshop is 24 uur per dag geopend. Naast gebruikelijke voorzieningen als een excursiebalie, kluisjes en een laundry-service zijn er ook verschillende mogelijkheden tot lichaamsbeweging, zoals snooker, tafeltennis, tennis en diverse watersporten. In het Spacomplex kunt u heerlijk van de vele massages en therapieën genieten.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?