Top

Reis op maat: Proef het zuiden van Australië

🕒 11 dagen

Vanaf € 3575 p.p.

Informatie

Een 11 daagse reis naar door over de zuidkust van Australië waar de beroemde Great Ocean Road ligt. Bezoek de 12 Apostles en ervaar het leven als een herder bij de Gold Creek Sheep Station terwijl u geniet van Australische wijn en delicatessen. Kortom een reis om nooit te vergeten en een fantastische ervaring in Australië.

Inclusief:

✔️ Vervoer

✔️ Reisbegeleider

✔️ Chauffeur

✔️ ontbijt

✔️ 3x lunch

✔️ 5x diner

Exclusief:

❌ Internationale vlucht

❌ Visum

❌ Taxen

Reis van dag tot dag

 

Dag 1: Sydney – Canberra
Vandaag Vertrekt u vanuit Sydney naar de hoofdstad van Australië.Onderweg stopt u bij het historische plaatsje Berrima. Bezoek aan Gold Creek Station, een schapen boerderij waar u het leven op het platteland meemaakt en waar tevens uw welkomstreceptie plaatsvindt gevolgd door een Australische lunch. Eenmaal aangekomen in Canberra, loopt u door het indrukwekkende parlementshuis met een lokale gids en bezoekt u de Australische oorlogsmonumenten voordat u geniet van uw diner met uw gids en reisgenoten.

 

Dag 2: Canberra – Beechworth
Voordat u Canberra verlaat bezoekt u het hoogste punt van Mt. Ainslie in Canberra Nature Park voor een uniek uitzicht over de stad. Daarna gaat u verder over de machtige Murray Rivier richting Beechworth. De regio biedt vele mogelijkheden om prachtige foto’s te maken, van de torenhoge, met sneeuw bedekte bergen, landschappen gevuld met bomen, magische meren en wilde rivieren. Ontdek het oude goudmijnstadje Beechworth met een wandeling langs de bezienswaardigheden zoals de legendarische Beechworth Bakkerij.

 

Dag 3: Beechworth – Melbourne
U reist door Glenrowan en Ned Kelly om naar het cultuurrijke en diverse Melbourne te gaan. Na aankomst heeft u een tour waarna u een wandeling kunt maken door Melbourne zijn beroemde straten. U ontdekt de verschillende kleine boetiekjes, galeries en musea. In de avond kunt u een ontspannende wandeling maken langs de Yarra Rivier.

 

Dag 4: Melbourne
Deze dag is vrij ter beschikking.

 

Dag 5: Melbourne – Warnambool
Houdt u vast voor één van de prachtigste routes die u ooit gemaakt heeft. De Great Ocean Road is een route waar u maar aan twee dingen denkt: foto’s maken en genieten van het prachtige uitzicht. U stopt onderweg in de dorpjes Lorne en Apollo Bayvoordat u de 12 Apostles en Loch Ard Gorge bezoekt. De dag eindigt in Warnambool.

 

Dag 6: Warnambool – Naracoorte
In de ochtend bezoekt u de Worn Gundidj bij het Tower Hill State Reserve. Het gebied was een grote voedselvoorziening voor de Koroit Gundidj bevolking. Uw gids laat u het perspectief van de traditionele Aboriginals zien over flora, fauna, het wilde leven, vulkanen en medicatie. U gaat verder naar de wereldberoemde wijnregio Coonawarra waar u bij een wijngaard een wijnproeverij heeft. Voordat u Naracoorte bereikt, gaat u met de gids de Alexandra grotten bezoeken.

 

Dag 7: Naracoorte – Kangaroo Island
Vandaag rijdt u door de Fleurieu Peninsula waar u glooiende heuvels, ruige kliffen en mooie stranden ziet. U bezoekt het plaatsje Victor Harbour, voordat u aan boord gaat op de ferry voor uw overtocht naar Kangaroo Island. U bezoekt de enigste boutique distilleerderij van Australië waar u een proeverij heeft van de prijswinnende Australische gins & likeurtjes. Uw eindbestemming is KIngscote, de oudste Europese nederzetting in Australië.

 

Dag 8: Kangaroo Island
Vandaag ontdekt u Kangaroo Island. U gaat naar het Flinders Chase National Park voor een paar prachtige foto mogelijkheden bij de Remarkable Rocks en de Admiral’s Arch. U heeft ook de kans om Koala’s en kangoeroes te zien. Tevens bent u bent uitgenodigd voor een lunch bij Vivonne Bay. Daarna kunt een begeleide tour nemen bij de Seal Bay Conservation Park en komt u langs de zeeleeuwenfokkerij.

 

Dag 9: Kangaroo Island – Adelaide
U vaart terug naar Adelaide waar u een tour maakt naar de 140 jaar oude markt van Adelaide. Geniet van de drukte en ontmoet de handelaren die de geheimen van de markt vertellen.. U heeft een stadstour met een gids die u alles verteld over de geschiedenis van Adelaide.

 

Dag 10: Adelaide – The Barossa
Vandaag rijdt u door de heuvels van Adelaide naar de bekende streek, The Barossa. Onderweg maakt u een sop bij Hahndorf, de oudste DUitse nederzetting in Australië. Wandel door de bomen omzoomde straten en kijk rustig rond in de vreemde winkeltjes waar u ambachtelijke producten kunt proeven. In de Barossa geniet u van een lunch voordat u een wijnproeverij heeft bij de beroemde wijngaarden van Jacob’s Creek. Na terugkomst in Adelaide geniet u van een laatste diner met uw gids en reisgenoten.

 

Dag 11: Adelaide
U heeft een transfer naar de luchthaven voor een vlucht naar uw volgende bestemming.

Prijzen

Van 7 jan t/m 3 apr

2-6 personen Vanaf € 3575,-

1 persoonstoeslag Vanaf € 905,-

Van 14 apr t/m 18 dec

2-6 personen: Vanaf € 3650,-

1 persoonsuitslag: Vanaf € 1020,-

Galerij

You don't have permission to register