Proef het zuiden van Australië

vanaf € 2.950 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 10 dagen
Reiscode
​Een 10 daagse reis naar door over de zuidkust van Australië waar de beroemde Great Ocean Road ligt. Bezoek de 12 Apostles en ervaar het leven als een herder bij de Gold Creek Sheep Station terwijl u geniet van Australische wijn en delicatessen. Kortom een reis om nooit te vergeten en een fantastische ervaring in Australië. 
Dag 1: Sydney – Canberra
Vandaag Vertrekt u vanuit Sydney naar de hoofdstad van Australië.Onderweg stopt u bij het historische plaatsje Berrima. Bezoek aan Gold Creek Station, een schapen boerderij waar u het leven op het platteland meemaakt en waar tevens uw welkomstreceptie plaatsvindt gevolgd door een typisch Australische barbecuelunch. Eenmaal aangekomen in Canberra, loopt u door het indrukwekkende parlementshuis met een lokale gids en bezoekt u de Australische oorlogsmonumenten voordat u geniet van uw diner met uw gids en reisgenoten.
Dag 2: Canberra – Beechworth
Voordat u Canberra verlaat bezoekt u het hoogste punt van Mt. Ainslie in Canberra Nature Park voor een uniek uitzicht over de stad. Daarna gaat u verder over de machtige Murray Rivier richting Beechworth. De regio biedt vele mogelijkheden om prachtige foto’s te maken, van de torenhoge, met sneeuw bedekte bergen, landschappen gevuld met bomen, magische meren en wilde rivieren. Ontdek het oude goudmijnstadje Beechworth met een wandeling langs de bezienswaardigheden zoals de legendarische Beechworth Bakkerij.
Dag 3: Beechworth – Melbourne
U reist door Glenrowan en Ned Kelly om naar het cultuurrijke en diverse Melbourne te gaan. Na aankomst heeft u een tour waarna u een wandeling kunt maken door Melbourne zijn beroemde straten. U ontdekt de verschillende kleine boetiekjes, galeries en musea. In de avond kunt u een ontspannende wandeling maken langs de Yarra Rivier.
Dag 4: Melbourne
Deze dag is vrij ter beschikking.
Dag 5 Melbourne – Warnambool
Houdt u vast voor één van de prachtigste routes die u ooit gemaakt heeft. De Great Ocean Road is een route waar u maar aan twee dingen denkt: foto’s maken en genieten van het prachtige uitzicht. U stopt onderweg in de dorpjes Lorne en Apollo Bayvoordat u de 12 Apostles en Loch Ard Gorge bezoekt. De dag eindigt in Warnambool.
Dag 6 Warnambool – Adelaide
In de ochtend bezoekt u de Worn Gundidj bij het Tower Hill State Reserve. Het gebied was een grote voedselvoorziening voor de Koroit Gundidj bevolking. Uw gids laat u het perspectief van de traditionele Aboriginals zien over flora, fauna, het wilde leven, vulkanen en medicatie. U gaat verder naar Mt. Gambier om het mysterieuze Blue Lake te bezoeken en daarna reist u door naar Adelaide, hoofdstad van Zuid Australië.
Dag 7 De Barossa
Vandaag is een dag dat bestaat uit highlights. U begint de dag meteen stadstour door Adelaide. Daarna reist u naar het noorden waar u langs Australië zijn beroemdste wijngaard rijdt. U rijdt door verschillende dorpjes naar de Maggie Beer’s Shop Farm waar u seizoensgebonden lekkernijen kunt aanschaffen. Nu is het tijd voor een lunch bij de Zuid Australische Company Kitchen. Later bezoekt u Jacob’s Wijngaard waar u prijswinnende wijnen kunt proeven.
Dag 8 Adelaide – Kangaroo Island
Deze dag is vrij ter beschikking tot u de boot naar Kangaroo Island neemt.
Dag 9 Kangaroo Island.
Vandaag ontdekt u Kangaroo Island. U gaat naar het Flinders Chase National Park voor een paar prachtige foto mogelijkheden bij de Remarkable Rocks en de Admiral’s Arch. U heeft ook de kans om Koala’s en kangoeroes te zien. Tevens bent u bent uitgenodigd voor een lunch op de Andermel Marron Farm voor een voedsel en wijnproeverij. Daarna kunt een begeleide tour nemen bij de Seal Bay Conservation Park en komt u langs de zeeleeuwenfokkerij. U dineert vandaag voor het laatst met de gids en uw reisgenoten.
Dag 10 Adelaide
U vaart terug naar Adelaide waar u een tour maakt naar de 140 jaar oude markt van Adelaide. Geniet van de drukte en ontmoet de handelaren die de geheimen van de markt vertellen. U heeft een transfer naar de luchthaven voor een vlucht naar uw volgende bestemming.

Prijzen

Periode 2 - 6 personen. 1 persoonstoeslag Vertrek
Vanaf prijzen € 2.950,- € 775,- Vast vertrek

Vertrek 2015:
- 14 apr
- 12 mei
- 08 sep
- 29 sep
- 20 okt
- 10 nov
- 01 dec
- 22 dec

Vertrek 2016
- 12 jan
- 02 feb
- 23 feb
- 15 maa
- 29 maa
- 12 apr
- 10 mei
- 06 sep
- 27 sep
- 18 okt
- 08 nov
- 29 nov
- 20 dec

Inclusief

- vervoer
- reisbegeleider
- chauffeur
- ontbijt
- 2 lunches
- 3 diners

Exclusief

- internationale vlucht 
- visum
- taxen 

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?