Plataran Borobudur in Magelang

Plataran Borobudur in Magelang

Als u aan een selectie van exotische resorts denkt die strategisch gevestigd zijn in Indonesië bij de populairste toeristische plaatsen komen wij bij de resorts van Plataran. De rustige accommodatie die omringd zijn door de prachtige omgeving zorgt ervoor dat u de rust terug vindt en gemakkelijk alle belangrijke bezienswaardigheden van Indonesië kunt bezoeken zonder uren lang te rijden. Geniet van de heerlijke gastvrijheid en gemak van de strategische vestigingen tijdens uw verblijf in het prachtige Indonesië
Type Hotel
​Dit Plataran Borobudur resort is uitgerust met milieuvriendelijke faciliteiten en is maar vijf minuten verwijderd van één van de zeven wereld wonderen: de Borobudur tempel. Het resort beschikt over waanzinnige uitzichten over de Borobudur tempel, de Merapi berg en het omringende bos. Alle kamers en villa´s zijn voorzien van airco en WiFi. De minibar en koelkast kunt u gebruiken om al uw drankjes en hapjes in te bewaren. Op uw eigen balkon of terras kunt u heerlijk genieten van de omgeving in alle rust en privacy.
Het Plataran Borobudur resort beschikt over een aantal fantastische faciliteiten waar u als gast volledig gebruik van kunt maken. Een uitgebreide spa en yoga club waar uw lichaam en geest weer samen komen of waar u heerlijk kunt genieten van talloze behandelingen die door het ervaren personeel wordt volbracht. Daarnaast heeft het resort een groot zwembad waar u een verfrissende duik kunt nemen of kunt genieten van de zon. Bij de restaurants worden internationale en natuurlijk ook de Indonesische gerechten geserveerd die bereid worden door de chef kok en zijn getrainde team.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?