Pensione Hotel Melbourne in Melbourne

Pensione Hotel Melbourne in Melbourne

Het Pensione Hotel Melbourne straalt niet alleen warmte en karakter uit, maar verleent daarnaast ook professionele en vriendelijke service aan haar gasten. Het hotel is gevestigd in het hart van het Central Business District (CBD) van Melbourne en dichtbij diverse toeristische attracties. Door de ligging van het hotel zit u perfect om de stad Melbourne te ontdekken.
Type Hotel
​De kamers zijn allen ruim en comfortabel en voorzien van de nodige faciliteiten. Alle kamers hebben een eigen individuele stijl. De kamers zijn voorzien van airconditioning, kleurentelevisie, eigen badkamer, haardroger, radio, telefoon en thee- en koffie faciliteiten.
Het hotel combineert het originele karakter van het eeuwenoude gebouw met modern design en zachte tonen en creëert daarmee een warme en uitnodigende sfeer. Het hotel beschikt over een aantal faciliteiten. Zo beschikt het over een restaurant, een café, een bar/lounge, een lift en een receptie. Verder zijn er wasfaciliteiten, parkeergelegenheid en een tourdesk waar de gasten terecht kunnen voor adviezen en vragen over de stad of de bezienswaardigheden.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?