Peninsula Beijing in Beijing

Peninsula Beijing in Beijing

The Peninsula Beijing is een mijlpaal in de hoofdstad van China, Centraal gelgen en maar een paar minuten verwijderd van de Verboden Stad. Peninsula Beijing is meer dan alleen een hotel, zijn lange historie en indrukwekkende nederzetting geeft het een eigen status.
Type Hotel
​Zijn prachtige kamers bieden superieure standaards van comfort en service dat wordt verwacht van de stad zijn hoogst aanzienlijke adres voor zaken of om gewoon te relaxen. Ingericht in klassieke natuurlijke extracten en de elegante meubels zijn zo neergezet dat ze klasse uitstralen. Voeg daar grote witte marmeren badkamers aan toe en dan heeft u de onvergetelijke Peninsula ervaring. De faciliteiten in het hotel zijn een 42-inch plasma tv met internationale nieuws kanalen, mini bar, koffie- en theezet faciliteiten, DvD, CD speler en internet over kabel en draadloos.
Een stad zo groot als deze heeft natuurlijk ontelbare restaurants, maar Peninsula’s 2 elegante en stijlvolle restaurants zorgen voor een groot aanbod aan gerechten, dat betekent: het allerbeste van de traditionele Cantonese keuken in Huang Ting en internationale en Aziatische gerechten bij Jing. Peninsula Bejing heeft een modern uitgeruste fitness centrum, verwarmd zwembad en een fantastische spa zorgen ervoor dat alle gasten uitgerust het hotel verlaten.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?