Peach Hill Resort & Spa

Peach Hill Resort & Spa

Peach Hill Resort is gelegen in een groene vallei tussen het strand van Kata en Karon met prachtig uitzicht op de prachtige blauwe Andaman zee. Het strand van Kata ligt slechts op 7 minuten loopafstand van het resort en het noordelijk gelegen strand van Patong ligt slechts op 15 minuten rijden. Op loopafstand vindt u ook het Kata winkelcentrum.
Type Resort
​Alle kamers van het resort hebben een mooi uitzicht op de tuin en soms de berg, zee of het zwembad. Elke kamer is voorzien van airconditioning, satelliet TV, telefoon, koelkast en minibar, kluis en een aparte badkamer met warm- en koudwater. Kamertypen variëren van Deluxe kamers, Superior kamers, 2 Junior suites, 1 Royal suite, villa’s en villa’s met een jacuzzi.
Het Resort beschikt over drie mooie zwembaden met kinderbad, poolbars, spafaciliteiten en twee restaurants. Het Peach en het Mango Tree restaurant zijn beide erg bekend om hun goede Thaise en Seafood specialiteiten. Verder beschikt het hotel over een wasserette service, koffieshop, post & informatiebalie, beautysalon, geldwisselbalie, giftshop, fitnessruimte en de Santi Spa. Overal in het hotel is draadloos internet aanwezig. Een babywiegje is beschikbaar op aanvraag.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?