Pavilion Samui Boutique Resort in Koh Samui

Pavilion Samui Boutique Resort in Koh Samui

Het Pavilion Samui Boutique is een exclusief Resort dat geheel ontworpen is in traditionele Thaise stijl. Het Resort bevindt zich op een unieke locatie, in een tropische tuin aan het prachtige strand. U zult er alle luxe en comfort vinden die u maar wensen kunt. Het Pavilion Samui Boutique Resort zorgt voor een onvergetelijke ervaring.
Type Resort
Door de grote variëteit aan kamers heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor vele kamers (Grand Pool Villa's, Hydro Pool Villa's, Spa Junior Suites en Superior Spa Rooms). Alle kamers zijn zeer modern ingericht en beschikken over de volgende faciliteiten; slaapkamer met kingsize bed, badkamer met douche en toilet, airconditioning, lcd-televisie, idd telefoon, draadloze internetverbinding, minibar en koffie/thee voorzieningen.
Het Resort biedt de service die u wenst en heeft de beschikking over een Restaurant met Italiaanse- en Thaise keuken (ontbijt, lunch, diner), een buitenzwembad, een Pool-Bar, een Spa en een meeting facility voor verschillende evenementen. Overige faciliteiten; een bibliotheek, medische-, was- en roomservice, autohuur en 24 uur beveiliging.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?