Patong Paragon in Phuket

Patong Paragon in Phuket

In het hart van Andaman Pearl, alweer een mooie parel erbij: De Patong Paragon hotel & Spa gelegen aan Patong Beach in Phuket. Patong Paragon is perfect voor huwelijksreizen of voor een heerlijke relax vakanties. Nu is het tijd om je ziel te zuiveren, jezelf te belonen, je batterijen op te laden en te relaxen in Patong Paragon.
Type Hotel

​Patong Paragon biedt u met veel plezier hun 4+ sterren hotel aan met zijn 7 suites en 114 kamers met modern en tropische interieur waar veel ruimte is, grote balkons, ruime badkamers en veel voorzieningen. Alle kamers hebben hun eigen balkon en meestal zicht op de mooie kristal blauwe Andaman Zee en het poederachtige witte zand van de Patong Beach.

Niets is meer relaxend dan zonnebaden in een zwembad. Drie grote eilanden liggen in het midden van het kristal heldere zwembad met kleurvolle bloemen en tropische planten maken het jouw tropische hemel. Met gescheiden peuterbad is het mogelijk om beiden: volwassenen en kind om plezier te maken in het zwembad, er zijn ook activiteiten te doen voor de kinderen. Ook de niet waterliefhebbers kunnen gebruik maken van de uitgebreide faciliteiten zoals de fitness studio of laat je heerlijk verwennen in de Spa salon. Voor een uitgebreide lunch of diner kunt u uitstekend terecht bij het Catch & Grill seafood Restaurant en bar, Lobby lounge, Coffee shop of pool bar.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?