Patong Beach Hotel

Patong Beach Hotel

Het Patong Beach Hotel is op enkel 3 minuten loopafstand van het prachtige zandstrand van Patong. Met haar ligging in het centrum van de stad zijn de vele winkeltjes, restaurants en een gezellig nachtleven nooit ver weg.
Type Hotel
​Het hotel bevat Superior kamers, Deluxe, en drie typen suites verdeeld onder drie vleugels met uitzicht op de tuin, zee of het zwembad. De Siam en Sunrise vleugels bieden laaggelegen, rustige en comfortabele accommodatie terwijl de modernere Sunset vleugel hogere accommodatie biedt met een prachtig uitzicht over de zee of het zwembad. Alle kamers zijn voorzien van een TV, ruim bed en een aparte badkamer.
Het hotel beschikt over een prachtig groot zwembad. Waar u ook heerlijk kunt genieten van een drankje of kleine snack. In de Andaman Coffee Shop kunt u smakelijk ontbijten en lunchen. Ook beschikt het hotel over drie restaurants; het Baitong Seafood restaurant, het Pizzaro pizza- en pastarestaurant en het Papaya Thais restaurant. Verder beschikt het hotel over de gezellige Papaya Pub, een fitnessruimte, sauna, spa, jacuzzi, whirlpool, een aantal winkels, wasserette service, babysitter, kluisjes, medische service, geldwissel service, krantenverkoop en zelfs een eigen discotheek, de Banana Disco. Er zijn watersport activiteiten beschikbaar tegenover het hotel. Op aanvraag kunt u een 220 V adapter verkrijgen.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?