Park Royal Hotel in Batu Ferringhi

Park Royal Hotel in Batu Ferringhi

Op het eiland Penang ligt het bekende Batu Ferringhi. Het gebied geniet bekendheid om zijn populaire hotels voor echte strandvakanties. Het Park Royal Hotel met zijn vijfsterren uitstraling is er een van. Het complex ligt direct aan het strand. De afstand hotel tot luchthaven is ca. 45 minuten.

Type Hotel

Park Royal omvat 309 kamers en suites met balkon en zeezicht. Alle kamers zijn kompleet voorzien van alle accessoires en inrichting. De kamers zijn smaakvol ingericht en maken uw verblijf aangenaam en onvergetelijk

Voor het recreatief deel is er o.m.; fitness ruimte, groot zwembad, tennis, winkeltjes, spa en voor de kinderen de Koko-nut Kids Club. Nabij het strand is er de massage hut, tuin, kinderbad en verhuur/mogelijkheid tot zeilen, parasailing en kanoën. Zon, zee en strand maakt hongerig. Zo kunt u kiezen uit verschillende restaurants. In de Tamarind Brasserie voor Aziatische en Internationale buffetten, bij de Cool Bananas Poolside Cafë voor cocktails en lichte snacks, de Javana Lounge voor drinks in sfeervolle atmosfeer of de gezellige Sunset Bar in de fraaie tuin.
Niet ver van het hotel is er de gezellige avondmarkt voor een wandeling of koopjes.
 
 

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?