Parigata Villa's Resort in Sanur

Parigata Villa's Resort in Sanur

Het Parigata Villa's Resort is gelegen in het dorp Semawang, in het hart van Sanur en op 20 minuten van de luchthaven. Het strand is op 3 minuten loopafstand van uw accommodatie verwijderd. In de directe omgeving zijn diverse restaurants en winkeltjes te vinden.
Type Resort
Het complex bestaat uit 16 DeLuxe Villa’s en zijn allen voorzien van privé zwembad en/of jacuzzi, bad en douche. Er is slechts één slaapkamer in de Villa en kan naar wens voorzien zijn van kingsize bed of 2 éénpersoons bedden. Elke villa heeft zijn eigen privé toegang en veranda. Twee Executive Villa’s, zijn uitgebreid met eigen kitchenette. Deze ruime Villa's zijn mooi ingericht en bieden u een absolute privacy.
Gratis shuttle bus naar het zuster complex, Parigata Resort & Spa om de gasten in de gelegenheid te stellen gebruik te laten maken van de aldaar zijnde massage-, schoonheid- en spabehandelingen. Voor de inwendige mens is er het Widuri Restaurant met zijn à la carte menu’s die een keuze heeft aan Europees tot aan exotisch. Voor uw drankjes moet u bij de Tunjung Bar aan het zwembad zijn.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?