Paradise Sandy Beach Resort in Tanjung Bungah

Paradise Sandy Beach Resort in Tanjung Bungah

Paradise Sandy Beach Resort is gelegen in Tanjung Bungah. Diverse lokale restaurants zijn op loopafstand van het hotel maar wanneer u op zoek bent naar meerdere mogelijkheden, bieden de eetstalletjes in Batu Ferringhi voortreffelijke gerechten en goed te combineren met de dagelijkse avondmarkt.
Type Resort
Alle zeer ruime Suites hebben een balkon met gedeeltelijk zeezicht en zijn uitgerust met airconditioning, eigen badkamer met stromend warm en koud water, minibar, koffie- en theefaciliteiten, kluisje, TV en haardroger.
Voor de sportieve reiziger biedt het hotel verschillende watersport activiteiten en is in het bezit van een tennis- en squashbaan, zwembad en fitnessruimte. In het restaurant serveert men buiten het ontbijt ook heerlijke lunches of diners van de uitgebreide á la carte.

Daarnaast beschikt Paradise Sandy Beach Resort over een poolbar waar u kunt genieten van een drankje of lekker luieren in de zon in een deckstoel en met een goed boek in uw hand, kunt u zich hier terugtrekken om te genieten van een onbezorgde vakantie.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?