Paradise Island Resort & Spa in Lankanfinolhu

Paradise Island Resort & Spa in Lankanfinolhu

Internationaal 5 sterren top Resort. Langgerekt en smal eiland met veel palmen. Op het eiland Lankanfinolhu. In 20 minuten varen en met een snelheid van 36 knopen overbrugt u de afstand van luchthaven naar het Resort.
Type Resort
De aankomst is in de marina en via de loopbrug over de lagune komt u op het eiland en de lobby. Alle paden zijn verhard (voor rolstoelers geschikt). De Standard Bungalows staan achter de Superior Bungalows, die wel aan het strand staan. De Superiors staan rondom het eiland en hebben aan de zeekant een terras (het uitzicht op zee kan gehinderd worden door lichte begroeiing). Zeer ruime en stijlvolle kamer met bad/douche, toilet en bidet, haardroger, koelkast, tv, telefoon en safe.
Op het Resort complex vindt u veel brede stukken strand, zwembad, grote bar, grote Spa, winkels, tennis, kleine bananentuin en tuin met diverse struiken en bloemen. Op culinair gebied vindt u er een Italiaans- en Japans restaurant, 24 uur coffeeshop en groot buffetten restaurant. Alle watersport mogelijkheden kunt u hier beoefenen. De grote favoriet zijn het snorkelen en duiken. Padi duikcentrum met verhuur van duikapparatuur. Het rif ligt variërend, 100 á 200 meter vanaf het strand. Vervelen hoeft u zich niet want de mogelijkheden tot ontspanning zijn oneindig. Of u gaat relaxen aan het strand en voelt zich op een Bounty eiland.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?