Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Pangkor Island Beach Resort

Pangkor Island Beach Resort

Een waar juweeltje gelegen op het eiland Pangkor, voor de westkust van Peninsular Maleisië, ligt  Pangkor Island Beach Resort.  De perfecte vakantie, weg van het drukke leven en heerlijk te ontspannen. Het resort wordt omgeven door ware ongerepte natuur. Vanuit de hoofdstad Kuala Lumpur is het slechts 3,5 uur rijden naar de plaat Lumut waar u per boot overvaart naar het eiland Pangkor.
Type Resort

Het resort biedt 258 kamers in verschillende categorieën zoals de Garden Wing, Pacific Wing, Ocean Wing, Lanai Room, villas en suites. De kamers zijn voorzien van airconditioning, badkamer met toilet, douche, badkuip, televisie met satelliet kanalen, koelkast, IDD telefoon, koffie- en theezet. Elke kamer heeft een eigen balkon of veranda.

 

Wanneer u hapje wilt gaan even of romantische dineren heeft u keuze uit verschillende restaurants. De restaurants serveren Aziatische specialiteiten, a la cart menu’s en gerechten in buffetvorm. In de bar of lobbylounge kunt u terecht voor een drankje en een lichte snack. Naast zwemmen in de zee en het zwembad zijn er nog meer activiteiten die u kunt doen binnen het complex zoals, parasailing, jet skiën,jungle trekking, catamaran zeilen, golfen, boogschieten, tennis, kanoën of vissen. Diep zee vissen en snorkel excursies kunnen ook georganiseerd worden door het hotel.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?