Pangeran Beach Hotel in Padang

Pangeran Beach Hotel in Padang

Het Pangeran Beach Hotel is een 4 sterren hotel in Padang. Door de perfecte locatie aan het strand zult u genieten van een heerlijke vakantie. Het hotel heeft alle nodige faciliteiten wat uw verblijf erg comfortabel zal maken. Ontdek de schoonheid van West-Sumatra.
Type Hotel
Door de grote variëteit aan kamers, heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor vele opties (o.a. Superior Mountain View Rooms, Delixe Ocean View Rooms, Junior Suites en Executive Suites). Alle kamers beschikken over de huidige faciliteiten zoals een badkamer met douche/bad en warm/koud water, airconditioning, mini bar, televisie, idd telefoon en 24 uur roomservice.
Het hotel biedt u de service die u wenst. Bovendien voorziet het Hotel in alle persoonlijke behoeften. Verder heeft Hotel Pangeran Beach de beschikking over de volgende faciliteiten; het restaurant met internationale- en Indonesische keuken, een bar met lounge, zwembad, conventie- en businesszalen, was- en droogservice en aangezien het Hotel aan het strand ligt zijn er talloze watersportmogelijkheden.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?