Over ons

Wat is de Kracht van Smaragd?

 

Waarom kiest u voor Smaragd Reizen? Omdat u geen ‘confectie’ reizen zoekt, waarbij dertig (of meer…) toeristen hun dagelijkse leven elders voortzetten. Omdat u van ons verwacht wat u zelf zoekt. Een gedegen en kundige organisatie zonder dat dit betekent dat u het contact met uw bestemming verliest. Onze reisprogramma’s zijn uitgekiend en zorgvuldig in elkaar gezet. Een flexibele instelling die het mogelijk maakt op uw "speciale" wensen in te gaan. Een hoge mate van kennis over uw reisbestemming. En een persoonlijke aanpak in alle facetten van uw reis.

Zo willen wij werken. En niet anders. Zelf noemen wij dit ‘de Kracht van Smaragd’. In de praktijk betekent dit dat wij op en rond onze reizen een aantal unieke extra’s bieden. Beginnend met onze informatiedagen, waarop in ongedwongen sfeer, u gedetailleerde informatie wordt verschaft over alle facetten van onze reizen. Maar ook onderweg merkt u onze persoonlijke aanpak. Zo reizen wij in kleine groepen van maximaal 14 - 18 personen, die al doorgang vinden zodra zich 6 tot 8 mensen voor een reis hebben aangemeld. Zonder dat dit ten koste gaat van de service en betrokkenheid onderweg. Dit zijn de grote voordelen van onze " kleinschalige" aanpak.

U vliegt met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen. Op die manier geniet u onderweg van maximale service en komt u zo uitgerust mogelijk aan. Op de bestemming zelf hebben wij reisbegeleiders die een meerwaarde te bieden hebben, ongeacht of het Nederlandse of lokale reisbegeleiders zijn. Onze hotels zijn en worden streng geselecteerd en variëren al naar gelang streek, land of reis: luxe waar het moet, eenvoudiger waar het kan, maar in ieder geval schoon en voorzien van privé-faciliteiten. In het buiten gewesten maken we gebruik van de beste accommodaties.

Tijdens onze groepsreizen bestaat er ook verschil in het aantal maaltijden dat is inbegrepen. De ene plek is de andere niet en daarop spelen wij in. Op de ene reis zal alleen het ontbijt inbegrepen zijn, de andere biedt meer maaltijden. Tot slot is ook het lokale vervoer verschillend geregeld. Dit met goede reden. In het land reizen wij met mini- of microbusjes en op sommige bestemmingen per jeep. Dit concept biedt ongekende flexibiliteit. Indien er op verzoek van de groep de behoefte bestaat om van de route af te wijken, zal de reisleiding hier geen moeite mee hebben. Op vrije dagen staan de voertuigen, als extraatje, gratis ter beschikking.

Reizen met Smaragd is bewust reizen, waarbij onzerzijds respect voor de plaatselijke bevolking en hun cultuur en met achting voor natuur en milieu. U als onze reiziger geniet bijzondere aandacht, waarbij wij ons verplicht voelen om aan uw wensen en verwachtingen te kunnen voldoen.

 

Onze reizen