Oscar Hotel in Saigon

Oscar Hotel in Saigon

Het Oscar Saigon Hotel, 3*, is ideaal gelegen in het bruisende hart van Saigon met zijn commerciële, zakelijke en toeristische activiteiten. Het hotel ligt op loopafstand van de meeste banken, restaurants, luchtvaart kantoren en toeristische attracties. Het Municipal Theater en de Saigon rivier liggen op slechts 2 minuten loopafstand. Met de auto/taxi bent u in 10 minuten bij de Notre Dame Kathedraal of het voormalig presidentiële paleis. Het internationale zaken hotel met zijn Franse touch en elf verdiepingen, is gerenoveerd en is een perfect hotel voor de toeristische bezoeker aan Ho Chi Min City, het voormalige Saigon.
Type Hotel
​Het hotel heeft 106 kamers waarvan een deel met raam en uitzicht naar buiten. Een aantal kamers moet het zonder raam stellen maar dat wordt gecompenseerd door een attractieve gedecoreerde wand. De kamers hebben een elegante en strakke meubilering en zijn van internationale standaard. U treft er airconditioning, tv, telefoon, koelkast, minibar, koffie/thee faciliteit, kluisje, haardroger badjas en slippers.
In de nabijheid van de receptie is een ruimte ingericht voor internetgebruik, wireless mogelijkheid door het gehele hotel. Verder treft u er een business centre, fitness ruimte, massage en sauna. In de nabijheid van de lobby treft u de Sunrise Bar waar u terecht kunt voor uw cappuccino of cocktails. Het grote restaurant op de 11de verdieping biedt een bijzonder fraai uitzicht over de stad en het nabij gelegen stadhuis met zijn France architectuur. Het restaurant serveert het ontbijtbuffet en lunch buffet met Chinese en Vietnamese gerechten. In het weekend is er het grote seafood buffet diner. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor A la carte menu’s.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?