Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Reis op maat Sri Lanka: Ontdek Sri Lanka in 9 dagen

vanaf € 921 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 9 dagen
Reiscode 141
Dag 1: Negombo
Na aankomst op de luchthaven van Colombo staat een chauffeur op u te wachten om u naar Negombo te brengen. De rest van de dag vrij ter beschikking.
Dag 2: Ratnapura
Na het ontbijt maakt u een stadstour door Colombo. U brengt een bezoek aan onder andere de Nederlands Hervormde kerk in de Wolfrendhalstraat, het Nederlands museum en lokale markten. Hierna reist u door naar Ratnapura de ‘Edelstenen Stad’.
Dag 3: Ratnapura
In de morgen gaat u zelf de mijn in, op zoek naar edelstenen. In Sri Lanka is de grootste en zwaarste blauwe saffier ter wereld gevonden. Misschien bent u wel de gelukkige om met een blauwe saffier thuis te komen.
Dag 4: Ratnapura
Vroeg in de ochtend maakt u per jeep een excursie naar het Sinharaja regenwoud. Dit regenwoud beslaat ongeveer 9000 hectare. U wandelt hier en geniet van de prachtige natuur. Het woud huisvest verschillende soorten zoogdieren, reptielen, insecten en vogelsoorten.
Dag 5: Kandy
In de morgen gaat u naar Pinnewela voor een bezoek aan het Olifanten weeshuis, waar ouderloze en zieke olifanten worden verzorgd. De olifanten worden twee keer per dag gewassen in de rivier. Dit is een hartverwarmende ervaring. Hierna maakt u een stadstour door Kandy.
Dag 6: Giritale
Na het ontbijt bezoekt u de Kruidentuin en Batikfabriek in Dambulla. In Sigiriya beklimt u via stenen trappen de enorme hoge Leeuwenrots. Het is een hele klim maar de 15 eeuwen oude Singhales emuurschilderingen beloont deze inspanning ruimschoots. Verder wacht u vanaf de top een overweldigend uitzicht.
Dag 7: Giritale
Na het ontbijt gaat u richting Polonnaruwa en brengt u een bezoek aan de ruïnes van het Koninklijke Paleis, de Gal Vihara en de Hindoetempel Siva Davalaya. Polonnaruwa is de heilige hoofdstad van het eiland. Hier kunt u aan de hand van beelden en architectuur zien hoe groot de invloed is geweest van de Zuid-Indiaase overheersers.
Dag 8: Negombo
Na het ontbijt rijdt u naar de kustplaats Negombo waar u overnacht.
Dag 9: Negombo - Colombo
U heeft een transfer naar de luchthaven voor uw vlucht terug naar Nederland.

Prijzen

2 personen 3 - 4 personen. 5-6 personen. 1 persoonstoeslag
€ 1.140,- € 1.041,- € 921,- € 562,-

Inclusief

  • vervoer
  • ontbijt
  • excursies

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?