Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Ontdek Kuala Lumpur

vanaf € 255 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 4 dagen
Reiscode 064
Dag 1: Kuala Lumpur
Na aankomst op de luchthaven heeft u een transfer naar uw hotel.
Dag 2: Kuala Lumpur
Een halve dag stadstour waarbij de hoogtepunten van KL bezoekt. Deze tour brengt u bij de Lake gardens, Nationale moskee, onafhankelijkheidsplein, de centrale markt, de samenvloeiing van de rivieren Gambak en Glang, en vervolgens Chinatown. Hierna gaat u naar Kampung Baru, een typisch Maleis regio met traditionele huizen. Als laatste wordt KLCC bezocht met de beroemde Twin Towers van “KL”.
Dag 3: Kuala Lumpur
In de morgen bezoek aan de Batu Caves. De grotten bevin den zich enkele kilometers van de stad, in een natuurlijke kalkstenen rots. Om het bezoek aan de grotten te waarderen, moet men de 272 treden beklimmen die leiden naar de hoofdingang van de grotten. De tocht gaat verder met een bezoek aan een batik fabriek voordat er wordt overgegaan tot de Royal Selangor Pewter, een moderne en toch interessante fabriek waar tinnen producten vakkundig met de hand vervaardigd worden.
Dag 4: Kuala Lumper
U heeft een transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar uw volgende bestemming.

Prijzen

2 personen 3 - 4 personen 5-6 personen 1 persoonstoeslag
€ 255,- € 255,- € 255,- € 168,-

Inclusief

  • 2 transfers
  • ontbijt
  • excursies

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?