Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Olhuveli Beach & Spa in South Male Atoll

Olhuveli Beach & Spa in South Male Atoll

Het Olhuveli Beach & Spa Resort is gelegen in een tropisch paradijs, omgeven door palmbomen, prachtige zandstranden en ongelooflijk helder zeewater. Hier kunt u ontsnappen aan de dagelijkse rompslomp door te ontspannen en te genieten van al het moois wat het Resort te bieden heeft. Hier bevinden zich alle ingrediënten voor een vakantie die u niet snel zult vergeten. Het eiland is binnen 50 minuten te bereiken met een speedboot.
Type Resort
Alle kamers zijn exclusief ingericht en voorzien van alle moderne luxe en comfort. Zo heeft het Resort 63 Deluxe Rooms (allen aan het strand met terras of balkon), 32 Jacuzzi Water Villa's (met jacuzzi), 21 Deluxe Water Villa's (met verlengd terras of balkon), 8 Beach Villa's (allen aan het strand) en 5 Honeymoon Water Villa's (met gescheiden woonkamers, verlengd terras of balkon met jacuzzi). De faciliteiten binnen de kamers zijn; (openlucht)badkamer met douche en bad, airconditioning, idd telefoon, en satelliet televisie en per kamer de eigen extra’s.
Het Resort heeft 3 restaurants; Het Sakura Restaurant (a lá carte), het Lagoon Restaurant (internationale keuken) en het Sunset Restaurant (grootste restaurant van de Malediven met verschillende internationale keukens). Verder heeft het Resort o.a. 2 zwembaden, verschillende bars, een discotheek met live muziek en karaoke, een Spa, een fitness center en de mogelijkheid om verschillende (water)sporten te beoefenen.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?