Olhuveli Beach & Spa in South Male Atoll

Olhuveli Beach & Spa in South Male Atoll

Het Olhuveli Beach & Spa Resort is gelegen in een tropisch paradijs, omgeven door palmbomen, prachtige zandstranden en ongelooflijk helder zeewater. Hier kunt u ontsnappen aan de dagelijkse rompslomp door te ontspannen en te genieten van al het moois wat het Resort te bieden heeft. Hier bevinden zich alle ingrediënten voor een vakantie die u niet snel zult vergeten. Het eiland is binnen 50 minuten te bereiken met een speedboot.
Type Resort
Alle kamers zijn exclusief ingericht en voorzien van alle moderne luxe en comfort. Zo heeft het Resort 63 Deluxe Rooms (allen aan het strand met terras of balkon), 32 Jacuzzi Water Villa's (met jacuzzi), 21 Deluxe Water Villa's (met verlengd terras of balkon), 8 Beach Villa's (allen aan het strand) en 5 Honeymoon Water Villa's (met gescheiden woonkamers, verlengd terras of balkon met jacuzzi). De faciliteiten binnen de kamers zijn; (openlucht)badkamer met douche en bad, airconditioning, idd telefoon, en satelliet televisie en per kamer de eigen extra’s.
Het Resort heeft 3 restaurants; Het Sakura Restaurant (a lá carte), het Lagoon Restaurant (internationale keuken) en het Sunset Restaurant (grootste restaurant van de Malediven met verschillende internationale keukens). Verder heeft het Resort o.a. 2 zwembaden, verschillende bars, een discotheek met live muziek en karaoke, een Spa, een fitness center en de mogelijkheid om verschillende (water)sporten te beoefenen.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?