Oasis Atjeh in Banda Aceh

Oasis Atjeh in Banda Aceh

De Oasis is ideaal gelegen in Banda Aceh, aan de doorgaande weg naar de luchthaven en dicht bij het centrum met de grote Baiturrahman moskee. Het Oasis Atjeh Hotel biedt het comfort van thuis en de gastvrijheid. Bijzonder is het groene concept wat overal in het hotel wordt toegepast. Het gehele complex ademt ruimte en elegantie. De vriendelijke service en atmosfeer maken Oasis tot een perfect verblijf voor zowel de zakelijke als toeristische gasten.
Type Hotel
​Er zijn 84 DeLuxe kamers en 6 Executive suites. Alle kamers zijn gemeubileerd met voornamelijk rotan meubilair. Iedere kamer heeft een 21 inch televisie scherm,  airconditioning, koffie- theezet faciliteiten en een WiFi verbinding. De suites hebben als extra een 29 inch televisie scherm, minibar en IDD telefoon.

?Het Jeumpa restaurant serveert naast het ontbijt ook lunch en diners. Maar zelfs wanneer hongerig wakker wordt biedt dit restaurant u 24 uur service. In de Peunity Lounge is het prettig verblijven met een verkoelende drink of cocktail.

 

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?