Northern Explorer

vanaf € 1.076 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 7 dagen
Reiscode 147
Dag 1: Wellington
Na aankomst in Wellington wordt u naar uw hotel gebracht. ’s Avonds vindt er een ontmoeting plaats met de chauffeur/gids onder het genot van een welkomst drankje.
Dag 2: Wellington
Vandaag heeft u tijd voor u zelf. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een bezoek te brengen aan Te Papa, het museum van Nieuw Zeeland. Ook kunt u een tour maken door de parlementsgebouwen, kunt u gaan shoppen of genieten van een lekkere maaltijd in één van de vele cafés en restaurants.
Dag 3: Napier
U reist vandaag door Palmerston North richting de Kapiti kust. Later vervolgt u uw weg naar Napier waar u een stadstour maakt.
Dag 4: Rotorua
Een lokale gids laat u door middel van een wandeling de verschillende typen van Art Deco architectuur zien. In 1931 werd Napier opgeschrikt door een aardbeving waardoor een groot deel van de stad was vernietigd. Dit deel werd opnieuw gebouwd in Art Deco stijl. Hierna brengt u een bezoek aan Taupo aan de oevers van het TaupoMeer, het grootste meer van Nieuw-Zeeland. Hier bezichtigt u de Huka watervallen en de geothermische waterkrachtcentrale. Bij aankomst in Rotorua bezoekt u het dorp Whakarewarewa waar u ziet hoe de Maori tegenwoordig leven en hoe de geothermische activiteiten onderdeel van hun dagelijkse leven is geworden. Tot slot woont u een optreden van de Maori bij.
Dag 5: Cambridge - boerderij
Vandaag brengt u een bezoek aan de Agrodome Sheep Show waar u een indruk krijgt van het leven op de boerderij. Zo ziet u onder andere hoe de koeien gemolken worden en hoe de lammetjes de fles krijgen. In de middag gaat u naar de Rainbow Springs waar u onder begeleiding een rondleiding krijgt. Later op de dag gaat u naar Cambridge waar u welkom wordt geheten door een lokale boerenfamilie en waar u overnacht. U krijgt een rondleiding op de boerderij waarna u gezamenlijk gaat dineren.
Dag 6: Coromandel
In de ochtend vertrekt u uit Cambridge en reist naar de Coromandel Ranges. In de middag ontmoet u ‘Kiwi Dundee’ voor een tour door de regio. U verblijft in unieke boomhutten omgeven door de jungle. ’s Avonds geniet u samen met de andere reizigers van een heerlijk diner.
Dag 7: Auckland
Deze ochtend reist u door de Coromandel Ranges en maakt u een stop in Thames, een goudmijnenstadje. U brengt een bezoek aan de Mt. Eden waar u uitzicht heeft over Auckland. Later heeft u een transfer naar de luchthaven van Auckland.

Prijzen

Vertrekdata 2 - 6 pers.
1 persoonstoeslag
01 jan 10 - 30 apr 10
€ 1.165,- € 473,-
01 mei 10 - 30 sep10
€ 1.076,- € 410,-
01 okt 10 - 30 apr 11
€ 1.213,- € 472,-
01 mei 11 - 08 juli 11
€ 1.118,- € 410,-

Inclusief

  • Ontbijt
  • 3 diners

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?