Top

Reis op maat Noord - Thailand

🕒 6 dagen

Vanaf € 728 p.p.

Informatie

Inclusief:

✔️ hotelaccommodatie

✔️ ontbijt

✔️ vervoer inclusief chauffeur en inclusief alle kosten van de chauffeur

✔️ alle brandstofkosten

✔️ alle parkeergelden

✔️ excursiegelden zoals in het programma omschreven

✔️ entreegelden zoals in het programma omschreven

✔️ gids tijdens de excursiedagen inclusief alle kosten van de gids

Exclusief:

❌ overige maaltijden buiten het ontbijt tenzij anders vermeld

❌ uitgaven van persoonlijke aard

❌ eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat

Reis van dag tot dag

 

 

 

 

 

 

DAG 1: CHIANG MAI
Transfer naar uw hotel. In de namiddag bezichtigt u de bergtempel Doi Suthep, een van de meest unieke plaatsen en bereikbaar via een lange drakentrap en een kabeltreintje.

 

 

 

 

 

 

DAG 2: CHIANG MAI
De gehele dag op verkenning in Chiang Mai. U bezoekt het deels opgegraven stadje Vieng Kum Kam met een van de mooiste Mon pagoden, een traditioneel pottenbakkersdorp, Lamphung de laatste hoofdstad van het Mon rijk, de Gouden Pagode van Haripoonchai en de Chammadevi tempel. In de middag bezoek aan ambachtslieden rond Chiang Mai.

 

DAG 3: CHIANG MAI
U wordt afgehaald bij uw hotel om de bezienswaardigheden te verkennen van Chiang Mai per rickshaw. U geniet op een andere manier wat Chiang Mai te bieden heeft terwijl u rustig achterover leunt. U stopt bij Wat Phrasing met zijn typisch noordelijk Thaise architectuur. In het gezellige China Town kijkt u uw ogen uit bij de bontgekleurde stalletjes en bedrijvigheden van de markt.

 

DAG 4: CHIANG RAI
Langs de heuvels van Noord Thailand rijdt u naar Mae Sai, Thailand’s noordelijkste stadje aan de Birmese grens. Onderweg bezoekt u verschillende bergvolkeren, zoals de Akha, de Yao en de unieke “Girafvrouwen”. In Mae Sai stapt u de grens over naar Tachilek, het Birmese grensstadje waarbij u lijkt terug te stappen in de tijd. In de middag, naar de Gouden Driehoek van Thailand, Laos en Birma samenkomen. U bezoekt het opiummuseum en maakt een boottocht op de machtige Mekong. U ziet het Chiang Saen met zijn eeuwenoude Chedi Luang tempel.

 

DAG 5: CHIANG MAI
Via de stadjes Mae Ka Chan en Viang Pa Pao terug naar Chiang Mai. Onderweg wordt een stop gemaakt bij heetwaterbronnen waar de lokale bevolking kwarteleitjes kookt.

 

DAG 6: CHIANG MAI
Na het ontbijt eindigt uw reis.

Prijzen

2 – 3 personen € 847,-

4 – 5 personen: € 728 ,-

6 personen: € 728 ,-

1 persoonstoeslag € 167,-

Galerij

noord thailand reis op maat 6 dagen smaragd reizen
You don't have permission to register