Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

 1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
 2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
 3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
 4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
 5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Reis op maat Thailand: Noord Thailand in 6 dagen

vanaf € 728 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 6 dagen
Reiscode 114
Dag 1: Chiang Mai
Transfer naar uw hotel. In de namiddag bezichtigt u de bergtempel Doi Suthep, een van de meest unieke plaatsen en bereikbaar via een lange drakentrap en een kabeltreintje.
Dag 2: Chiang Mai
De gehele dag op verkenning in Chiang Mai. U bezoekt het deels opgegraven stadje Vieng Kum Kam met een van de mooiste Mon pagoden, een traditioneel pottenbakkersdorp, Lamphung de laatste hoofdstad van het Mon rijk, de Gouden Pagode van Haripoonchai en de Chammadevi tempel. In de middag bezoek aan ambachtslieden rond Chiang Mai.
Dag 3: Chiang Mai
U wordt afgehaald bij uw hotel om de bezienswaardigheden te verkennen van Chiang Mai per rickshaw. U geniet op een andere manier wat Chiang Mai te bieden heeft terwijl u rustig achterover leunt. U stopt bij Wat Phrasing met zijn typisch noordelijk Thaise architectuur. In het gezellige China Town kijkt u uw ogen uit bij de bontgekleurde stalletjes en bedrijvigheden van de markt.
Dag 4: Chiang Rai
Langs de heuvels van Noord Thailand rijdt u naar Mae Sai, Thailand's noordelijkste stadje aan de Birmese grens. Onderweg bezoekt u verschillende bergvolkeren, zoals de Akha, de Yao en de unieke “Girafvrouwen”. In Mae Sai stapt u de grens over naar Tachilek, het Birmese grensstadje waarbij u lijkt terug te stappen in de tijd. In de middag, naar de Gouden Driehoek van Thailand, Laos en Birma samenkomen. U bezoekt het opiummuseum en maakt een boottocht op de machtige Mekong. U ziet het Chiang Saen met zijn eeuwenoude Chedi Luang tempel.
Dag 5: Chiang Mai
Via de stadjes Mae Ka Chan en Viang Pa Pao terug naar Chiang Mai. Onderweg wordt een stop gemaakt bij heetwaterbronnen waar de lokale bevolking kwarteleitjes kookt.
Dag 6: Chiang Mai
Na het ontbijt eindigt uw reis.

Prijzen

2 - 3 personen 4 - 5 personen 6 personen 1 persoonstoeslag
€ 847,- € 728,- € 728,- € 167,-

Inclusief

 • hotelaccommodatie
 • ontbijt
 • vervoer inclusief chauffeur en inclusief alle kosten van de chauffeur
 • alle brandstofkosten
 • alle parkeergelden
 • excursiegelden zoals in het programma omschreven
 • entreegelden zoals in het programma omschreven
 • gids tijdens de excursiedagen inclusief alle kosten van de gids

Exclusief

 • overige maaltijden buiten het ontbijt tenzij anders vermeld
 • uitgaven van persoonlijke aard
 • eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?