Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 mei 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 mei 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

 1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip (dit mag meerdere keren). U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Onze flexibele voorwaarden houden onder andere in dat wij geen wijzigingskosten rekenen bij een oranje reisadvies. Wel kan het voorkomen dat de kosten voor uw reis iets wijzigen op de nieuwe datum. Wilt u onverhoopt toch van uw reis afzien dan uw (aan)betaling binnen 14 dagen retourneren.
 2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
 3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
 4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
 5. Voor reizen na 31 mei 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Reis op maat Nieuw-Zeeland: Queenstown, West Coast & TranzAlpine

vanaf € 1.285 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 5 dagen
Reiscode 167
Dag 1: Queenstown
Na aankomst op de luchthaven van Queenstown heeft u transfer naar uw hotel. U heeft vrij tot het diner. Deze avond wordt u verwacht op de Steamer Warf voor uw cruise op de TSS Earnslaw naar Walter Peak High Country Farm voor een BBQ.
Dag 2: Queenstown
Vrij te besteden.
Suggesties: Probeer white water rafting, een jet boat ride of een wijnproeverij tour.
Dag 3: Frans Josef Gacier
U reist langs de ruwe West Coast Road en over de Haast Pass. Door de poorten van Haast is een verloren wereld wat zo spectaculair is dat UNESCO dit gebied heeft benoemd tot Werelderfgoed. Deze middag is vrij te besteden.
Optioneel: breng een bezoek aan het gehucht Franz Josef, een schilderachtige vlucht over het adembenemende Franz Jozef Glacier of over mountain Cook. The Franz Josef Glacier wordt gezien als het juweel van de Nieuw-Zeelandse West Coast gletsjers.
Dag 4: Christchurch
Na het ontbijt vervolgt u uw reis naar Greymouth, de grootste stad van de West Coast. U stapt in de wereld bekende TranzAlpine, één van de top 6 treinreizen van de wereld. Door de Southern Alps en Canterbury Plains eindigt de reis in Christchurch.
Dag 5: Christchurch
Na het ontbijt heeft u transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar de volgende bestemming.

Prijzen

2-6 pers 1p. toeslag Vertrek
€ 1.285 € 245 Dagelijks

Inclusief

 • hotelaccommodatie
 • ontbijt
 • 3x diner
 • vervoer inclusief chauffeur en inclusief alle kosten van de chauffeur
 • alle brandstofkosten
 • alle parkeergelden
 • excursiegelden zoals in het programma omschreven
 • entreegelden zoals in het programma omschreven
 • gids tijdens de excursiedagen inclusief alle kosten van de gids

Exclusief

 • overige maaltijden buiten het ontbijt tenzij anders vermeld
 • uitgaven van persoonlijke aard
 • eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?