Top

Reis op maat Nieuw-Zeeland: Northern Discovery

🕒 8 dagen

Vanaf € 1895 p.p.

Informatie

Inclusief:

✔️ Hotelaccommodatie

✔️ Ontbijt

✔️ 1x lunch

✔️ 1x diner

✔️ 1x highlight diner

✔️ Vervoer inclusief chauffeur en inclusief alle kosten van de chauffeur

✔️ Alle brandstofkosten

✔️ Alle parkeergelden

✔️ Excursiegelden zoals in het programma omschreven

✔️ Entreegelden zoals in het programma omschreven

✔️ Gids tijdens de excursiedagen inclusief alle kosten van de gids

Reis van dag tot dag

 

Dag 1: Auckland
Na uw aankomst op de luchthaven van Auckland heeft u een transfer naar uw hotel. U bent de rest van de dag vrij. Suggestie; verken Auckland of bezoek de Sky Tower voor een wijds panorama over de grootste stad van Nieuw Zeeland. ’s Avonds is er een gezellige welkomstborrel met uw reisleider.

 

Dag 2: Bay of Islands
U gaat vandaag langs de Hibiscus Coast met zijn fantastische vergezichten, naar de Bay of Islands. U bezoekt Whangarei, de meest noordelijke stad van Nieuw Zeeland. Geniet van een cruise door de sensationele Bay of Islands naar Cape Brett en de beroemde ‘Hole in the Rock’. Op de weg terug naar Paihia passeert u verschillende pittoreske eilanden, zandstranden, verlaten baaien en ontdekt u het eiland Urupukapuka.

 

Dag 3: Bay of Islands
Deze dag bent u vrij om op eigen gelegenheid de schoonheid van de baai te verkennen. Een dolfijnen-spottingstocht maken of per ferry naar Russel (eerste stad van N.Z.), naar een wijnboerderij in de Kerikeri, golfen of een diner cruise op de Waitangi rivier.

 

Dag 4: Auckland
IN de ochtend heeft u vrije tijd. IN de middag rijdt u terug naar AUckland. Geniet onderweg van het landelijke uitzicht. In de avond heeft u een highlight diner bij The Langham.

 

Dag 5: Rotorua
Na een stadsrondrit door Auckland gaat de reis in zuidelijke richting door het Waikato district. Ervaren gidsen leiden u door de beroemde Waitomo grotten en ontdek de ongelooflijke Glow Worm Grotto via een ondergrondse boottrip. In de middag gaat u naar Rotorua. ’s Avonds geniet u van een verrukkelijk buffetdiner en maakt u kennis met de Maori cultuur.

 

Dag 6: Rotorua
Deze dag kunt u een keuze maken uit verschillende excursies, waaronder de Agrodome Sheep Show om een indruk te krijgen van het boerenleven van Rotorua. Vervolgens bezoekt u de Rainbow Springs of Te Puia voor een begeleide tour door de geothermische vallei. ’s Avonds kunt u er voor kiezen om in een hotel of bij de lokale mensen te verblijven.

 

Dag 7: Wellington
In de ochtend vertrekt u uit Rotorua. Er wordt een stop gemaakt bij de indrukwekkende Huka Falls voordat u langs de oostelijke oever van het Taupo meer verder gaat. Via het agrarische landschap en de Kapiti kust bereikt u uiteindelijk de hoofdstad,Wellington. Na aankomst heeft u een sightseeingtour door Wellington. Vanaf de top van deMt. Victoria heeft u een fraai uitzicht over de stad. In de avond heeft u een afscheidsdiner.

 

Dag 8: Wellington
In de morgen bezoekt u Ta Papa het museum van Nieuw Zeeland en ziet u de fascinerende artikelen van de geschiedenis van Nieuw Zeeland. In de middag heeft u een transfer naar de luchthaven voor uw volgende bestemming.

Prijzen

4 jan t/m 4 apr

2-6 personen: Vanaf € 2050,-

1 persoonstoeslag: Vanaf € 605,-

18 apr t/m 3 okt

2-6 personen: Vanaf € 1895,-

1 persoonstoeslag: Vanaf € 585,-

3 okt t/m 3 apr

2-6 personen: Vanaf € 1975,-

1 persoonstoeslag: Vanaf € 605,-

Galerij

You don't have permission to register