Newton Hotel

Newton Hotel

?Het Newton Hotel ligt in het oostelijke deel van Hong Kong Island (North Point) en kijkt uit over de Victoria Harbor. Het complex met zijn 362 kamers is een goede middenklasser. In ca. 1 minuut loop afstand bent u bij de MTR (ondergrondse) en de historische tram die u van oost naar het westelijke deel van het eiland brengt. De MTR brengt u in 6 minuten naar Wan Chai en in 9 minuten naar Central. Om de nodige bezienswaardigheden van HKI te bezoeken is de Newton Hotel een goede keus.

 

Type Hotel
​​Het hotel heeft diverse kamer in verschillende categorieën. De kamers zijn niet al te groot maar ruim voldoende. Standaard is airco, bad/douche, haardroger, TV, IDD telefoon, kluisje, minibar, internetverbinding en koffie/thee faciliteit.
Op de 23ste  verdieping is er de sauna en op de 24ste vindt u het zwembad op het dak van het hotel en met een geweldig uitzicht over de haven en Kowloon. Voor uw ontbijt moet u op de 1ste verdieping zijn bij de Flamingo Cafe waar u ook de Sangria Lounge (bar) vindt. In de kelder is het Hong Kong Old Restaurant met zijn Shanghai- en Szechuan keuken maar ook voor dim sum en verse zeevis gerechten.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?