Naza Talyya Hotel – Penang

Naza Talyya Hotel – Penang

Net buiten Georgetown (10 minuten) en aan het strand van Tanjung Tokong ligt het rustige Naza Talyya Hotel. In de directe nabijheid is er een kampong en kleine vissershaven. Tussen hotel en zee ligt een smal strand van ca. 10meter. Niet ver van Naza is Gurney Drive wat vooral populair is bij de locale bevolking voor shopping en eethuisjes. Naza is vooral bekend bij Maleisiërs. Het hotel is eenvoudig en is een ideale locatie als men ver weg wil zijn van de toeristen en in rust wil genieten van land en bevolking. Ondanks zijn eenvoud en afwezigheid van toeristische drukte is dit een prettig hotel.
Type Hotel

​In totaal zijn er 126 kamers die allen zicht hebben op zee. Vanaf uw kamer heeft u een prachtig zicht op zonopkomst of zonondergang. Rolstoelvriendelijke kamer aanwezig.De kamers zijn nieuw gedecoreerd en gestoffeerd. Afhankelijk van uw kamertype zijn er o.a.; grote kamer, strijkbout/strijkplank, koelkast, kluis, koffie/thee faciliteit, badjas/slipper, tv, telefoon, wi-fi en balcon.

Tussen restaurant en strand ligt een mooi zwembad met aansluitend kinderbad. Tevens kunt u hier in rust genieten van zeezicht of verdwalen in een boek. Goed restaurant met flexibele instelling voor uw speciale wensen.?

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?