Mövenpick Resort en Spa in Phuket

Mövenpick Resort en Spa in Phuket

Het Mövenpick Resort & Spa is op steenworp afstand gelegen aan Karon Beach in de badplaats Phuket met fantastisch lange witte stranden . De perfecte plaats om te relaxen in de meest prachtige natuurlijke gebieden van Thailand waar u een onvergetelijke vakantie beleeft.
Type Resort
Het Resort biedt de perfecte combinatie van rust en comfort. Alle 159 suites en villas hebben een balkon en een “regenwoud” buitendouche. De meeste  villas beschikken over een plunge pool. Het  hoofdgebouw telt 175 gerenoveerde kamers. De meesten kijken uit op de zee en zijn uitgerust met  airconditioning, telefoon, internetverbinding, satelliet televisie, haardroger, minibar en koffie- en theezet faciliteiten.  

Voor een fantastische lunch of diner hoeft u niet de deur uit. U heeft hier tal van opties en keuzes aan culinaire specialiteiten. Het resort kent 4 restaurants en 3 bars. Het Pacifica restaurant biedt vele mogelijkheden op het gebied van internationale gerechten, El Gaucho serveert alle Braziliaanse lekkernijen, in Orient Asia kunt u genieten van de Aziatische keuken en voor een lichte maaltijd kunt u terecht in het Cafe Studio. Voor een frisse duik is er een zwembad aanwezig of u kunt u laten verwennen in de spa en wellness salon. Een indoor fitness ruimte is aanwezig maar ook heeft het resort een samenwerking met de Golf & Country club en een goede duikschool.

.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?