Mount Lavinia Hotel in Mount Lavinia

Mount Lavinia Hotel in Mount Lavinia

Het Mount Lavinia Hotel is een sfeervol, koloniaal hotel. Het hotel geeft een koloniale, mystieke en romantische sfeer weer. Het beschikt over moderne faciliteiten maar heeft tegelijkertijd een magische antieke touch. Dit Britse koloniale erfgoed hotel is gelegen aan een adembenemend strand. Mount Lavinia Hotel is vooral ook populair onder trouwkoppels door de romantische sfeer die dit hotel met zich meebrengt. Een zonovergoten terras, warme Sri Lankese gastvrijheid, avontuur en mooie gedecoreerde kamers voorzien van moderne faciliteiten beloven u een magisch verblijf in dit hotel.
Type Hotel
Het hotel beschikt over 226 kamers en suites die elk een eigen unieke ervaring bieden in comfort. De kamers bestaan voornamelijk uit hout en hebben daardoor een natuurlijke warme gloed over zich. Uitkijkend op de turquoise wateren van de Indische Oceaan, de gouden zandstranden en exotische palmbomen maakt het uitzicht vanaf uw kamer zeker de moeite waard. De kamers zijn verder voorzien van airconditioning, satelliet tv en een minibar. De gasten kunnen gebruik maken van de 24 uur roomservice.
Mount Lavinia Hotel is zeer trots op haar keuken waar lokale en internationale chefs gevarieerde menu’s bereiden. In het Sea Food Cove restaurant kunt u genieten van verschillende visgerechten en is gelegen op het strand. Het terras naast het zwembad verzorgt een lekkere high-tea bij zonsondergang en ook kunt u romantisch genieten van een diner onder de sterrenhemel. Daarnaast is er nog het Governor’s restaurant waar Sri Lankese en internationale gerechten centraal staan. Verder zijn er verschillende bars en The Little Hut nachtclub waar gezellige live muziek weerklinkt. Dan is er ook nog de Coconut Spa waar de gasten verwend kunnen worden met verschillende relax therapieën. Wilt u sportief doen doe dan eens mee met de yoga lessen of leef u uit in de fitnessruimte.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?