Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

  1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
  2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
  3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
  4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
  5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Mount Lavinia Hotel in Mount Lavinia

Mount Lavinia Hotel in Mount Lavinia

Het Mount Lavinia Hotel is een sfeervol, koloniaal hotel. Het hotel geeft een koloniale, mystieke en romantische sfeer weer. Het beschikt over moderne faciliteiten maar heeft tegelijkertijd een magische antieke touch. Dit Britse koloniale erfgoed hotel is gelegen aan een adembenemend strand. Mount Lavinia Hotel is vooral ook populair onder trouwkoppels door de romantische sfeer die dit hotel met zich meebrengt. Een zonovergoten terras, warme Sri Lankese gastvrijheid, avontuur en mooie gedecoreerde kamers voorzien van moderne faciliteiten beloven u een magisch verblijf in dit hotel.
Type Hotel
Het hotel beschikt over 226 kamers en suites die elk een eigen unieke ervaring bieden in comfort. De kamers bestaan voornamelijk uit hout en hebben daardoor een natuurlijke warme gloed over zich. Uitkijkend op de turquoise wateren van de Indische Oceaan, de gouden zandstranden en exotische palmbomen maakt het uitzicht vanaf uw kamer zeker de moeite waard. De kamers zijn verder voorzien van airconditioning, satelliet tv en een minibar. De gasten kunnen gebruik maken van de 24 uur roomservice.
Mount Lavinia Hotel is zeer trots op haar keuken waar lokale en internationale chefs gevarieerde menu’s bereiden. In het Sea Food Cove restaurant kunt u genieten van verschillende visgerechten en is gelegen op het strand. Het terras naast het zwembad verzorgt een lekkere high-tea bij zonsondergang en ook kunt u romantisch genieten van een diner onder de sterrenhemel. Daarnaast is er nog het Governor’s restaurant waar Sri Lankese en internationale gerechten centraal staan. Verder zijn er verschillende bars en The Little Hut nachtclub waar gezellige live muziek weerklinkt. Dan is er ook nog de Coconut Spa waar de gasten verwend kunnen worden met verschillende relax therapieën. Wilt u sportief doen doe dan eens mee met de yoga lessen of leef u uit in de fitnessruimte.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?