Moonlight Hotel Hue in Hue

Moonlight Hotel Hue in Hue

Moonlight Hotel Hue is gevestigd in een geweldige locatie en in het hart van Downtown Hue. Zo zit u op loopafstand van de Huong River, winkelcentra, restaurants en het bruisende nachtleven Maar ook het Thuan An strand is op 20 minuten rijden. Vele prachtige landschappen zijn op maximaal 30 minuten lopen van het hotel. Onder andere de Dong Ba Markt en andere nationale monumenten zijn hier in de buurt.
Type Hotel
The Moonlight hotel heeft 90 kamers en suites waarvan 20 Superior, 66 Deluxe en 4 Suites. Alle kamers zijn voorzien van een Kingsize tweepersoonsbed, ruime badkamers, airconditioning, kluisje, een bureau waar u kunt werken en een uitzicht over de stad of de rivier. Elke kamer is ingericht met handgemaakte meubels, houten vloeren en de fijnste stoffen.
Het prachtig ingerichte restaurant is gevestigd op de 14e verdieping van het hotel, het restaurant biedt een internationaal menu van heerlijke gerechten. Verwen uzelf met heerlijke services en behandelingen. Overige faciliteiten in het hotel is een groot binnen zwembad, fitness centrum en een kids club.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?