Mom Tri's Boathouse in Phuket

Mom Tri's Boathouse in Phuket

Mom Tri’s Boathouse is ideaal gelegen aan het mooie strand van Kata, in het zuidwesten van Phuket Eiland. Een 4 sterren Boutique Hotel met 38 kamers, gebouwd in 1989 door eigenaar en architect Mom Tri in een elegante, Thaise koloniale stijl, The Boathouse is alom bekend. De fantastische locatie, de persoonlijke, efficiënte service en een Gourmet Restaurant met de beste wijnkelder van Thailand hebben van dit intieme Hotel de favoriete bestemming van vele reizigers gemaakt. Binnen de kortste tijd behoort u tot de Boathouse familie.
Type Hotel
Het Hotel heeft 33 kamers, 3 Suites en 2 gloednieuwe Villa's met elk een privé zwembad. Allen hebben een privé balkon met uitzicht op zee en zijn voorzien van airconditioning, koffie- en thee faciliteiten, minibar, privé kluis en Wi Fi (Wireless Internet).
Het vriendelijke Boathouse strandpersoneel verwent u de hele dag door met koel water, verfrissende handdoekjes en fruit. Ontbijt kunt u vooraf bestellen en genieten op uw eigen balkon of u kunt uw keuze maken uit het uitgebreide buffet in het Restaurant. Het Gourmet Restaurant met unieke wijnkelder is onderscheiden sinds 1995 en heeft thans meer dan 700 wijnen op de wijnkaart. De charmante Chef Tamanoon geeft elke zaterdag en zondag zijn populaire Thaise kook cursussen van 10.00 – 13.00 uur. De jacuzzi en het zwembad bieden verkoeling op tropisch warme dagen. In de directe omgeving van Mom Tri's Boathouse zijn talloze winkeltjes, bars, restaurants en er is zelfs een PADI 5 Star Gold Palm duikwinkel.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?