Top

Reis op maat: Minitour Vietnam

🕒 10 dagen

Vanaf € 1070 p.p.

Reis van dag tot dag

Dag 1: Saigon
Na aankomst op het vliegveld heeft u een transfer naar het hotel in de stad.

 

Dag 2: Saigon
Na het ontbijt bezoek aan het plattelandsdistrict Cu Chi, waar u de beroemde Viet Cong tunnels bezoekt. In de namiddag stadstour door Saigon met onder meer bezoek aan Chinatown.

 

Dag 3: Saigon
Na het ontbijt een tocht naar de oostelijke provincie Tien Giang. In de hoofdstad My Tho bezoekt u de Vinh Trang Pagode. In een klein dorpje ziet u de productie van rijst mie. U maakt een boottocht over de Mekong en haar zijkanalen, met bezoek aan een fruitplantage en een imkerbedrijf.

 

Dag 4: Hoi’An
Na het ontbijt transfer naar het vliegveld voor de vlucht naar Danang. Vandaar een transfer naar Hoi’An. U verkent de oude stad met onder meer de overdekte Japanse brug, PhucKien pagode en clanhuis, het Phung Hung huis, de gezellige markt, de haven en het Franse Kwartier.

 

Dag 5: Hue
Na het ontbijt rijdt u naar Danang waar u het Cham Museum bezoekt. Onderweg ziet u de vijf toppen van Marble Mountains. In Hue, dat bijna 150 jaar lang de hoofdstad van Vietnam was tijdens de Nguyen Dynastie, bezoekt u de Keizerlijke Citadel en de Dongba Markt.

 

Dag 6: Hue
Na het ontbijt ziet u de tombes van de Nguyen keizers en prachtige oude pagodes, tijdens een boottocht over de Parfumrivier.

 

Dag 7: Hanoi
Na het ontbijt transfer naar het vliegveld voor de vlucht naar Hanoi.Na aankomst in het hotel heeft u een stadstour naar de Tran Quoc Pagode, de Tempel van Literatuur, het Geschiedkundig Museum, het oude Franse Kwartier en het stadsmeer Hoan Kiem.

 

Dag 8: Ha Long
Onderweg naar de schilderachtige Baai van Ha Long bezoekt u eerst nog het mausoleum van Ho Chi Minh, de Eén Pilaar Pagode en een dorpje waarkeramiek gemaakt wordt.

 

Dag 9: Hanoi
Na het ontbijt maakt u een boottocht naar diverse eilandjes en kalkstenen grotten. Na afloop keert u terug naar Hanoi.

 

Dag 10: Hanoi
Uw facetreis eindigt met een transfer naar het vliegveld voor de vlucht naar uw volgende bestemming.

Prijzen

2 personen € 1395 ,- p.p.

3 – 4 personen € 1212 ,- p.p.

5 – 6 personen € 1070 ,- p.p.

1 persoonstoeslag € 443 ,- p.p.

Galerij

You don't have permission to register