Mesa Stila

Mesa Stila

Losari is gelegen op een berg en heeft een adembenemend uitzicht op acht vulkanen. De eerste indruk die gasten zullen krijgen van de accommodatie is dat zij verblijven in een echte oude Javaanse koffieplantage.
Type Resort

Losari bestaat uit 32 luxe villa’s die individueel zijn gedecoreerd en gelegen zijn op de top van de berg midden tussen de koffieplantages. Elke kamer heeft de stijl van een originele Javaanse woning en is gedecoreerd met originele antiek en kunst. Vanaf uw veranda heeft u een adembenemend uitzicht op de koffieplantages of de bergen. De kamers zijn voorzien van airconditioning, tv, dvd-speler, minibar, kluis en koffie faciliteiten.

Losari beschikt over bijzondere faciliteiten die net even wat anders zijn dan de faciliteiten van de meeste hotels. Zo beschikt het over een Club House wat vroeger het koffieplantage huis was en nu gerestaureerd is. Hier kunnen de gasten genieten van een kopje thee, zittend op de veranda. Ondertussen kunnen zij de collectie van boeken en dvd’s bekijken die in het Club House te vinden zijn. Ook is er een galerie waar echte Javaanse kunstwerken te bewonderen zijn. Verder kunt u lekker ontspannen in het zwembad uitkijkend op groene valleien en het berglandschap. Of speel een gezellig potje tennis met de andere gasten.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?