Meritus Pelangi Beach Resort & Spa in Pantai Cenang

Meritus Pelangi Beach Resort & Spa in Pantai Cenang

Pelangi, het Maleise woord voor regenboog, geeft de bijzondere gastvrije en warme sfeer die u in dit resort mag verwachten. Relax en geniet van de blauwe zee, de tropische tuin en de romantische nachten op het fantastische eiland, Langkawi. “The place to be”, voor vakantie en honeymooners. Zorgeloos genieten in een geweldige omgeving. Het complex bevat prijswinnende tuinen naast witte stranden.
Type Resort
Geïnspireerd op de traditionele architectuur treft u mooie elegante kamers, gestoffeerd met zacht pastelkleurig meubilair wat een gezellige ambiance geeft. Alle voorzieningen en faciliteiten die u mag verwachten, zijn op de kamer en badkamer aanwezig. U treft er o.a.; shampoo en badschuim, airconditioning, koffie- en thee faciliteiten, TV, minibar en haardroger. U kunt kiezen uit een kingsize bed of twee éénpersoons bedden. Elke kamer heeft eigen balkon of terras.
In de “Teratai Spa” kunt u zich laten verwennen met verkwikkende massages en behandelingen. Het spreekt voor zich, dat het restaurant, u een rijk culinair menu aanbod aanbiedt. U zult zich niet vervelen in het grote aanbod aan activiteiten en mogelijkheden zoals 2 zwembaden, tennisbanen, sauna en diverse watersport activiteiten.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?