Mercure Brisbane in Brisbane

Mercure Brisbane in Brisbane

Het Mercure Brisbane hotel is een hotel met stijl, service en comfort. Het hotel ligt in hartje Brisbane en heeft een prachtig uitzicht op de rivier. Het hotel is prima gelegen te midden van The Queen Street Mall, waar u heerlijk kunt shoppen. Ook bevindt dit hotel zich niet ver van het Queensland Performing Arts Centre, waar liefhebbers van kunst zeker zullen genieten.
Type Hotel
​De kamers hebben een prachtig uitzicht op de stad of op de rivier van Brisbane, naar keuze van de gasten. De kamers zijn voorzien van airconditioning. Op de kamers is er televisie, een playstation en de mogelijkheid voor draadloos internet. Verder is er een minibar, thee- en koffie faciliteiten en een haardroger beschikbaar. De badkamer is voorzien van een bad met douche. En de kamers zijn rookvrij.
Het hotel beschikt over 24-uurs receptie, een conciërge, 24-uurs roomservice en een baby-sitting service. Daarnaast beschikt het hotel over een restaurant en bar waar u prachtig uitzicht heeft over de Brisbane rivier en onder andere kunt genieten van heerlijke visgerechten. De gasten kunnen verder gebruik maken van het buitenzwembad en de sauna.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?