Melia Purosani Yogyakarta in Yogyakarta

Melia Purosani Yogyakarta in Yogyakarta

Dit luxe 5 sterren hotel, is een verborgen juweeltje in het bruisende hart van Yogyakarta en wordt door velen beschouwd als het beste hotel van de regio. Het hotel heeft een uitmuntende reputatie voor service en bezit een Green Globe Award onderscheiding. De drukte van de stad gaat geheel aan u voorbij als u door de verzorgde tuinen met zijn lagunes wandelt.
Type Hotel
​Het hotel biedt maar liefst 280 luxe en moderne kamers aan. Alle kamers zijn ontworpen in een luxe stijl met uitzicht op de tuin en Yogyakarta City. De kamers zijn voorzien van kingsize bed, AC, kabel-tv, IDD telefoon, kluisje, minibar en badkamer voorzien van bad en douche. Er zijn verschillende type kamers, vraag ons naar de mogelijkheden.
Het hotel biedt een kust en te keur aan faciliteiten.  In de tuin ligt een prachtig in lagune stijl zwembad omgeven door een weelderige tuin.  Verder is er een Wellness centrum waar u zich heerlijk kunt laten verwennen, fitness ruimte, kinderspeelruimte en er zijn verschillende restaurants en bars, waaronder het Parangsari poolside Restaurant, Ching San Chinese Restaurant, El Patio Coffee Shop, Saka Lobby Lounge en als laatste Pub Med.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?