Melia Hotel Hanoi in Hanoi

Melia Hotel Hanoi in Hanoi

 Melia Hanoi is een luxe hotel gelegen in het centrum van Hanoi met een adembenemend uitzicht over de stad.  Vele bezienswaardigheden liggen in de buurt en gemakkelijk te bereiken, zoals het Hoan Kiem Lake, Quan Su Pagoda, Temple of Literature, Ho Chi Minh Mausoleum, Thang Long poppentheater en de One Pillar Pagode.
Type Hotel

Alle kamers van Melia Hanoi zijn ruim en gezellig met allemaal 5 sterren faciliteiten. De 306 tellende kamers en suites, in verschillende categorieën, zijn  goed ingerichte kamers en voorzien van airconditioning, bureaus, WiFi, satelliet TV, badkamer met badkuip en douche, badjas met slippers, föhn, minibar, koelkast en koffie en theezetfaciliteiten. 

Melia Hanoi heeft 2 restaurants en 2 bars. Het ene restaurant serveert internationale gerechten terwijl de andere alleen maar Aziatische, en vooral Vietnamese gerechten, serveert.  Een groot zwembad is aanwezig waar u een verfrissende duik kunt nemen na een zware dag of na een training in het Fitness centrum dat naast het zwembad is. Er is gratis internet in de lobby.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?