Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 mei 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 mei 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

 1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip (dit mag meerdere keren). U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Onze flexibele voorwaarden houden onder andere in dat wij geen wijzigingskosten rekenen bij een oranje reisadvies. Wel kan het voorkomen dat de kosten voor uw reis iets wijzigen op de nieuwe datum. Wilt u onverhoopt toch van uw reis afzien dan uw (aan)betaling binnen 14 dagen retourneren.
 2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
 3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
 4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
 5. Voor reizen na 31 mei 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Reis op maat Australië: Melbourne & The Great Ocean Road in 4 dagen

vanaf € 590 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 4 dagen
Reiscode 160

Highlights:

 • City sights tour Melbourne
 • Kleine pinguins op Phillip Island
 • The Twelve Apostles
Dag 1: Melbourne
Na aankomst op de luchthaven van Melbourne heeft u een transfer naar uw hotel. De rest van de dag bent u vrij. Als suggestie (optioneel), misschien ’s avonds dineren in het beroemde Colonial Tramcar Restaurant.
Dag 2: Great Ocean Road
Voordat u de langs de Victoria’s Great Ocean Road rijdt, bewondert u het panoramische uitzicht van de Melbourne stadskyline. Bekijk schilderachtige kuststeden Lorne en Anglesea. U rijdt door de regenwouden en torenhoge bergen van Otway National Park. Uiteindelijk bereikt u het adembenemende Twaalf apostelen. Deze kalkstenen rotsformaties tot 147 meter hoog zijn het resultaat van 20 miljoen jaar erosie. Vanuit verschillende uitkijkplatforms. Verken het Port Campbell National Park en ontdek de tragische geschiedenis van meer dan 50 schepen die vergaan zijn langs deze ruige kustlijn. Buiten Port Campbell ziet u de overblijfselen van de London Bridge.
Dag 3: Melbourne Sights & Penguin Parade
Ervaar het kosmopolitische Melbourne. De tocht gaat langs het Parlement Huis, Queen Victoria Market en de Royal Botanic Gardens. Phillip Island is waar een scala aan wilde dieren, waaronder de grootste zeehondenkolonie van Australië, de kleine pinguïns en knuffels Koala’s. U bezoekt Maru Koala & Dierenpark, voor een ontmoetingen met Koala’s, kangoeroes, Tasmaanse Duivels en nog veel meer. Nabij de rotsformatie van Nobbies Rock kijkt u over de meest gevaarlijke scheepsroute. Tegen de avond ziet u de beroemde parade van de pinguïns die op het strand komen om naar hun nesten te wandelen.
Dag 4: Melbourne
U heeft transfer naar de luchthaven van Melbourne.

Prijzen

2 - 6 personen. 1 persoonstoeslag Vertrek
Vanaf € 590,- Vanaf € 225,- dagelijks (apr-mei)

Inclusief

 • hotelaccommodatie
 • ontbijt
 • vervoer inclusief chauffeur en inclusief alle kosten van de chauffeur
 • alle brandstofkosten
 • alle parkeergelden
 • excursiegelden zoals in het programma omschreven
 • entreegelden zoals in het programma omschreven
 • gids tijdens de excursiedagen inclusief alle kosten van de gids

Exclusief

 • overige maaltijden buiten het ontbijt tenzij anders vermeld
 • uitgaven van persoonlijke aard
 • eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?