Mbotyi – River Lodge

Mbotyi – River Lodge

  Aan de oostkust van Zuid-Afrika vind u de Mbotyi River Lodge, in het hart van het Pondoland. Wandel langs de mooie heuvels in de vallei en bezoek het dorp waar u de warme gastvrijheid van het Pondo volk kunt ervaren. Voordat u Mbotyi River lodge bezoekt rijdt u door de adembenemende Magwa thee plantage, één van de grootste in de wereld. De lodge bevindt zich bij het grote Ntsubane tropisch regenwoud.
  Type Lodge
  ​Alle kamers hebben uitzicht op de zee of lagune, zijn voorzien van airconditioning, televisie, koelkast en hebben een aparte badkamer. Een aantal kamers kunnen met elkaar worden verbonden voor families. Ook heeft iedere kamer een eigen balkon of patio waar u prachtig uitkijkt over op de zee, de lagune of het bos.
  Het hotel heeft een groot gazon, inheemse tuinen, een gezellig zwembad en zonnige houten terrassen. Ook voor kinderen is het hotel een mooie locatie. Er is een speciale jungle gym voor de kinderen, een klein zwembad en een trampoline. De spellenzaal heeft een aantal poolbiljarts, tafeltennis tafels en u kunt er darten. Aan het einde van de dag kunt u altijd een heerlijk drankje nemen aan de lange bar. Voor wie rust zoekt of vogels wilt bekijken is dit hotel een zeer geschikte locatie. Ook de avonturier komt zeker niets tekort bij Mbotyi. Men kan er goed kanoën over de rivier naar de prachtige lagune. Op de lagune kunt u perfect vissen. Men kan paardrijden in de regio, mountainbiken of meegaan met de landrover tours. Tot slot is de regio ook perfect voor de wandelaars. Veel wandelroutes gaan door het lokale dorpje, langs de kust en door het regenwoud langs meters hoge watervallen. Klim het dal naar beneden om daarna onder een 110 meter hoge waterval te baden.

  Uw gegevens

  Geslacht
  Voorletters*
  Achternaam*
  Adres
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoonnummer
  E-mailadres

  Geselecteerde reis

  Gewenste vetrekdatum
  Gewenste terugkomstdatum
  Aantal volwassenen
  Aantal kinderen onder 12 jaar?
  Voorkeur luchtvaartmaatschappij
  Budget per persoon
  Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
  Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
  Wenst u een lokale gids/begeleider?
  Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?