Matahari Terbit Bali in Nusa Dua

Matahari Terbit Bali in Nusa Dua

  • Bali
De schoonheid van het Indonesische eiland Bali is terug te vinden in de unieke, warme, vriendelijke en zorgzame gastvrijheid die dit resort u biedt. Om het prachtige eiland te ontdekken zit u op deze bestemming zeker goed.
Type Resort
​Het resort biedt 20 ruime bungalows gebouwd in Balinese stijl. De bungalow beschikt over een ruime privé balkon. De bungalow bestaat uit drie slaapkamers, een woonkamer in de open lucht en een eetkamer beschikbaar voor grote families. De bungalows zijn allen omgeven door een tropische tuin en hebben uitzicht op de zee. De badkamer is voorzien van een douche met warm en koud water. Verder beschikken de bungalows over airconditioning, tv, telefoon en een minibar.
Terwijl u lekker ligt te ontspannen bij het zwembad kunt u genieten van het uitzicht op het strand dat voor u ligt. Daarnaast kunt u zich laten verwennen in de spa of bijkomen in de jacuzzi. Of u kunt zich vermaken met verschillende recreatie mogelijkheden waaronder snorkelen, vissen, water skiën, duiken en zeilen. In het restaurant kunt u genieten van echte Balinese gerechten of deel nemen aan de kooklessen.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?