Mededeling Corona-virus (COVID-19)

 

Op dit moment gebeurt er veel in de wereld. Dit geldt ook voor de reiswereld waarin we voor onze grootste uitdaging ooit staan. Als reisorganisatie hebben wij besloten om onze reizen met vertrek tot en met 31 maart 2021 niet door te laten gaan.

Voor reizigers met vertrekdatum tot en met 31 maart 2021 bieden wij de volgende regelingen aan:

 1. Uw reis zal sowieso niet plaats vinden. Wij bieden u daarom aan de reis te verzetten naar een datum op een later tijdstip. U kan gebruik maken van onze flexibele voorwaarden met als uiterste terugreisdatum 30 december 2022. Wij bieden hiervoor het SGR-Corona Voucher aan. Dit houdt in dat het bedrag wat u al heeft voldaan onder het garantiefonds blijft vallen. De extra informatie vindt u terug op de volgende link https://www.sgr.nl/news/sgr-en-anvr-corona-voucher-bij-annulering-of-omboeking/ Deze voucher kunt u dan gebruiken voor de nieuwe datum en kan tot uiterlijk een jaar naar uitgifte worden afgegeven. Voor sommige luchtvaartmaatschappijen geldt dat er wel eventueel tariefverschil moet worden bijbetaald als u de datum wijzigt en de nieuwe datum moet worden bepaald voor uw huidige vertrekdatum.
 2. Voor reizen met Garuda Indonesia geldt dat deze tot en met 31 mei 2021 en geboekt voor 23 april 2020 kunnen worden omgezet binnen het zelfde seizoen (in dezelfde boekingsklasse hoogseizoen, anders toeslag).
 3. Voor de overige luchtvaartmaatschappijen gelden verschillende regels voor het wijzigen van de reizen. In onze correspondentie zullen wij de klant per boeking hierover berichten.
 4. Wilt u de reis niet uitstellen maar annuleren, dan zitten hier wel de gebruikelijke kosten aan vast. Ook hiervoor geldt dat we dan per boeking bekijken wat de exacte kosten zijn.
 5. Voor reizen na 31 maart 2021 geldt dat deze ook onder dezelfde voorwaarden als in punt 1 genoemd kunnen worden gewijzigd. Eventuele al gemaakte kosten, waar wij als organisatie aan vast zitten voor de huidige reis, zullen wij moeten doorbereken. Tevens kan de reis voor u hoger of lager uitvallen, afhankelijk van het seizoen waar u in reist, wat wij in beide gevallen ook zullen verrekenen. De situatie zullen wij per reis moeten bekijken.

Smaragd Reizen zal met haar reizigers contact opnemen.

Reis op maat Maleisië: Historisch Malacca in 4 dagen

vanaf € 330 p.p.
Type Reis op maat (facetreis)
Duur 4 dagen
Reiscode 092
Dag 1: Malacca
Vanuit Kuala Lumpur:
Na het ontbijt brengt u een bezoek aan de Batu Cave waarbij u een flink aantal treden moet beklimmen. Daarna reist u door naar de historische stad Malacca.
Dag 2: Malacca
U ziet de ruïnes van het A Famosa fort, de Dutch Square met de Hollandse gebouwen en de brug over de Malakka rivier tijdens het wandelen in het historische stadsdeel. Een boottocht over de Malakka rivier langs de gebouwen uit de Hollandse en Engelse periode en een bezoek aan het fameuze Baba Nyonya House museum. Na de lunch is er een bezoek aan de Cheng Hoon Teng tempel, de Kampung Kling moskee en ter afsluiting de Chinese begraafplaats op Bukit China.
Dag 3: Malacca
In de morgen wordt u naar de plek gebracht waar uw fietstocht begint. Na een korte uitleg stapt u op de fiets en begint u aan uw avontuur. U fietst op het platteland, door de kleine dorpjes, terwijl uw gids van alles vertelt over het leven in de kampungs. U maakt kennis met de dorpsbewoners en stopt op interessante plaatsen. Aan het einde van de dag wordt u naar uw gastgezin gebracht waar u overnacht.
Dag 4: Malacca
Vandaag maakt u alle activiteiten mee in Kampung Ayer Limau en leert u meer over de lokale bevolking van dit gebied. Er zijn vele visvijvers waarbij ze op interessante wijze, zonder hengel, vissen.
Dag 5: Kuala Lumpur
Vrij tot in de middag. Daarna heeft u een transfer naar Kuala Lumpur.

Prijzen

2-3 personen 4 - 5 personen 6 personen 1 persoonstoeslag
€ 549,- € 440,- € 330,- € 85,-

Inclusief

 • hotelaccommodatie
 • ontbijt
 • 2x lunch
 • 1x diner
 • vervoer inclusief chauffeur en inclusief alle kosten van de chauffeur
 • alle brandstofkosten
 • alle parkeergelden
 • excursiegelden zoals in het programma omschreven
 • entreegelden zoals in het programma omschreven
 • gids tijdens de excursiedagen inclusief alle kosten van de gids

Exclusief

 • overige maaltijden buiten het ontbijt tenzij anders vermeld
 • uitgaven van persoonlijke aard
 • eventuele gidsdiensten wanneer het niet vermeld staat

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?