Mai Chau Lodge

Mai Chau Lodge

  Mai chau Lodge is een unieke plek om te relaxen en voor een culturele ontdekking. Gevestigd dichtbij de oude dorpjes van de etnische minderheden in de vallei van Mai Chau. Laat de unieke mix van geschiedenis, cultuur en natuur gemengd met luxe en moderne voorzieningen u prachtige herinneringen geven op een prachtige plek in Vietnam.
  Type Lodge
   Mai Chau Lodge biedt een comfortabele accommodatie met alle toegang tot de faciliteiten aan. Kamers hebben of een uitzicht op de bergen of op de vallei. De kamers  zijn uitgerust met westerse bedden, Föhn, satelliet TV, IDD telefoon, koffie en theezetfaciliteiten, airco en toegang tot internet. De smaakvolle inrichting met traditioneel meubilair, hoge plafonds en brede ramen geven een heerlijke atmosfeer.
  Het restaurant biedt traditionele en internationale gerechten met uitzichten over het Lotus meer, de rijstvelden en het zwembad. Mai Chau Lodge biedt een wijd aanbod aan activiteiten om uw verblijf in Mai Chaui nog gedenkwaardiger te maken. Daarnaast heeft het hotel nog vele faciliteiten waar u van kunt genieten zoals een jacuzzi, zwembad, sauna en een eigen grot.

  Uw gegevens

  Geslacht
  Voorletters*
  Achternaam*
  Adres
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoonnummer
  E-mailadres

  Geselecteerde reis

  Gewenste vetrekdatum
  Gewenste terugkomstdatum
  Aantal volwassenen
  Aantal kinderen onder 12 jaar?
  Voorkeur luchtvaartmaatschappij
  Budget per persoon
  Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
  Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
  Wenst u een lokale gids/begeleider?
  Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?