Lanta Cha-Da Beach Resort. in Krabi

Lanta Cha-Da Beach Resort. in Krabi

Dit 4 sterren Resort gelegen op het eilandje Koh Lanta wordt omgeven door weelderige tropische tuien en is gelegen aan de tropische witte stranden van Klong Dao Beach, aan de westkust. Het eilandje maakt samen met 14 omliggende eilanden deel uit van een Nationaal Park
Type Resort
​​Het Resort biedt verschillende luxe villa's en suites aan. Allen zijn sfeervol ingericht en beschikken over allerlei faciliteiten. Vanaf het balkon heeft u een prachtige uitzicht op de weelderige tropische tuinen of het lagunezwembad. Sommige suites bieden een geïntegreerde jacuzzi, terwijl de villa's een privé zwembad hebben. De accommodatie van Cha-Da is ruim opgezet en is voorzien van alle gemakken en biedt allerlei extra's, zoals internet en roomservice. 
 
In Vimala Spa biedt een breed scala aan traditionele spa behandelingen aan en voor de sportievelingen is er een fitnesscentrum. Op het menu van het Pailin Thai Restaurant staan heerlijke Thaise gerechten en snacks. Voor internationale gerechten kunt u terecht bij de Cha-Da Coffee Shop of geniet tijdens de zonsondergang van een tropische cocktail bij de Sa-Bai Beach Bar. Verder biedt het Resort verschillende watersportactiviteiten aan die variëren van zee kajakken tot snorkelen.

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?