Lake Serenity in Ratnapura

Lake Serenity in Ratnapura

Lake Serenity Boutique Hotel in Ratnapura is een van de leukste en gezelligste accommodaties in de gehele omgeving. Vind de natuur luxe van Lake Serenity, net buiten de stad en omringd door rubberbomen, bergen en theeplantages. Het personeel maakt uw verblijf tot een onvergetelijk ervaring in het Lake Serenity hotel in Ratnapara.
Type Boutique
​Lake Serenity in Ratnapura biedt gasten de ultieme accommodatie met vol ingerichte Garden Suites welke in traditionele Sri Lankaanse stijl zijn ingericht met privé balkons uitkijkend op de theeplantages. Lake Serenity hotel in Ratnapuar heeft 14 Garden Suites compleet met airconditioning, warm en koud water, minibar, satelliet televisie, haardroger, telefoon en een kluisje.
Het Lake Serenity gelegen in Ratnapura heeft een restaurant waar ontbijt, lunch en diner geserveerd worden. Keuze uit de menukaart maakt uw maaltijd tot een feestje.  Het zwembad is voorzien van een jacuzzi en een poolbar waar u uw drankjes kunt bestellen. Prachtige wandelingen kunnen vanuit het hotel gemaakt worden

Uw gegevens

Geslacht
Voorletters*
Achternaam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
Telefoonnummer
E-mailadres

Geselecteerde reis

Gewenste vetrekdatum
Gewenste terugkomstdatum
Aantal volwassenen
Aantal kinderen onder 12 jaar?
Voorkeur luchtvaartmaatschappij
Budget per persoon
Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
Wenst u een lokale gids/begeleider?
Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?