Lairds Lodge

Lairds Lodge

  In het hart van de bekende Zuid-Afrikaanse Gardenroute kunt u het Lairds Lodge vinden. Dit exclusieve landhuis beschikt maar liefs over 24 hectare land met vijvers, hofjes, een overdekt terras en een prachtig uitzicht op de bergen. Lairds Lodge biedt makkelijk toegang tot mooie stranden, zeer goede golfparcours en prachtige wandelroutes door de ongerepte natuur.
  Type Lodge
  ​Op uw kamer houdt u het in de warme zomerdagen altijd heerlijk koel. De elegant ingerichte kamers zijn allemaal voorzien van airconditioning, een queen-size bed, een badkamer met wastafel en douche, en een eigen terras. De deluxe kamers zijn ook voorzien van een bad.
  Het landhuis beschikt over een mooi klein zwembad waar u heerlijk kunt ontspannen in de warme zomers. Ook kunt u een drankje nemen in de grote Cognac & Sigaar lounge of de kleine niet-rokers lounge. In de zomer wordt het ontbijt op het overdekte terras geserveerd wat in de avond is verlicht met lantaarns. Er is een groot restaurant waar u met een uitgebreid 4-gangen dineer de echte Zuid-Afrikaanse smaak kunt proeven. Het restaurant specialiseert zich vooral op vis- en wildgerechten aangevuld met verse kruiden uit eigen tuin. Naast het grote restaurant is er nog een kleinere dineerzaal en een wijnkelder waar u ook kunt dineren. Alle lounges en dineerzalen zijn voorzien van een openhaard.

  Uw gegevens

  Geslacht
  Voorletters*
  Achternaam*
  Adres
  Postcode
  Woonplaats
  Land
  Telefoonnummer
  E-mailadres

  Geselecteerde reis

  Gewenste vetrekdatum
  Gewenste terugkomstdatum
  Aantal volwassenen
  Aantal kinderen onder 12 jaar?
  Voorkeur luchtvaartmaatschappij
  Budget per persoon
  Indien u een bepaalde route wilt volgen kunt u die hier vermelden
  Zijn er bezienswaardigheden die u zeker wilt bezoeken?
  Wenst u een lokale gids/begeleider?
  Heeft u verder nog wensen/opmerkingen?